Bayern och därav Leipzig råda över inlett förhandlingar: Alternativ se fram emot Nagelsman råda över fastställts

Det nyhet spred sig som rör sig fort hela genom Tyskland och därav “En bild” verifierade: Julian Nagelsmann (Nagelsmann, RB Leipzig – 33) är den nya tränaren se fram emot detta Europamästaren!

Den 2 klubbarna råda över men för att inte formellt meddelat svårigheten i fråga om denna lastsköld, emellertid de som pratade om tyska medierna hävdar är benägna att det finns en överenskommelse nåddes mellan den barnen experten och därav Bayern, är benägna att det hela för att återstår är nysta detaljerna inom Bayern-RB Leipzig-förverkligandet. Nagelsman har inte någon utgångsklausul inom kontraktet och därav “Bulls” försökte för att använda sig av att anse med avsikt att avskräcka bayrarna. De som satte det finns en häpnadsväckande siffra på 30 000 000 euro för att kompensation, emellertid att anse hindrade för att inte ledarna se fram emot München-jätten ifrån är benägna att agera. Avtalet genom användning av en av många dagens väsentligen den mest lyckliggjorde föll jämnt åter, så är faktiskt återstår bara för att är benägna att “för att hitta” två klubbar.
Som svar på plikt erbjuda Bayern 20 000 000 euro, då däremot Leipzig insisterar på 30 000 000 euro. Den ordspråkigt omtänksamma “Kicker” erkända sig i fråga om den här frågan den och därav hävdade är benägna att affären jag skulle inte falla ta sig an 25.000.000.

Leave a Reply