Asnawis första indonesiska spelaren gjorde Okej League-assist

Asnawi Mangkualam gjorde historiskt förflutet i form av denna assist se fram emot Ansan Greeners inom sin 1-0-seger gentemot Daejeon Citizen inom Okej League 2 inom lördags. Asnawi är den primära indonesiska spelaren för att registrerar det finns en assist inom Okej League.

Asnawi Mangkualamförsta assist se fram emot Ansan Greeners har varit dessutom den primära assistenten för att det finns en Indonesiska spelaren råda över registrerat sig inom Okej League-historia – testa det denna sort!
Matchen tycktes vara kvarvarande mållös varje gång att markera gick kommer in inom slutstegen. Genom användning av bara för att 9 min vistelseremellertid Mangkualam startade Shim personer skapade den 1-0 ytterligare hemsidan.
Vinsten platser Ansan Greeners inom 3:e tillräckligt med utrymme, bara för att det finns en punkt borta ifrån Daejeon Citizen inom olika. Den 2 omkretsarna försöker för tillfället ut tenderar att bromsa ner gentemot att markera inom kampanj slutspel inom den tipsa resten av säsongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five + 19 =