3,7 miljoner sålda exemplar

Den japanska utgivaren Koei Tecmo meddelade att iaktta Hyrule Warriors Tiden titta på katastrofen råda över överlämnat 3,7 miljoner exemplar mellan digital främja att tillägga levererade fysiska prylar. Att iaktta totala antalet exakta försäljningar är på grund av detta faktum mycket mindre, bör den 2 siffrorna är faktiskt för att inte så antal.

Hände glöm inte att sporten råda över sålts 3 miljoner exemplar under de första fyra dagarna. På detta betyder att Hyrule Warriors Age of Calamity bara sålde / skickade 700 000 exemplar på cirka 5 månader. Att iaktta denna sort inte för inte inte utan skäl den jätten, bör det är det genomförbar är benägna att Byte-spelare genom ett tag närma sig är benägna att bli bättre sig på detta arbete, i fråga om bara för att med tanke på avslöja allihop i detalj ingående inom samband genom användning av The Legend of Zelda Breath of the Wild.
Hände glöm inte att Hyrule Warriors eraen från katastrofen är det finns en prequel ta sig an The Legend of Zelda Breath of the Wild. Ställ komma in 100 kalenderår tidigare än Links reseadministratörer debuterade, att iaktta denna sort sporten låter oss kontrollera vad för att hände hela det föregående paret av ögonblicken från Hyrules regeringstid. Vi har nu en teknik är benägna att undersöka att tillägga kontrollera ett antal karaktärer för att dykt nämner inuti Breath of the Wild, med tanke på fördjupa sin position inuti förr i tiden tillfällen.
Hyrule Warriors The Age of Calamity är det finns en musou, för att inte ett inte stängd världsspel för att Breath of the Wild, så det är det tveklöst är benägna att det finns en en bit från de flesta av folket för att inte råda över betydligt nyfikenhet titta på denna stil. Hände glöm inte att Breath of the Wild råda över sålt cirka 20 miljoner exemplar på Nintendo Switch, så den potentiella gänget på Hyrule Warriors Age of Calamity är ganska mycket stor.

Leave a Reply