originalfilmen för att skapades från Paramount 2004

Oavsett somliga variationer bekräftade sig Twilight-filmens saga trogen i opposition att serien från romaner skrivna från Stephenye Meyer. Mot detta versionen från första rulle initialt oskäligtotålig från Paramount att markera jag skulle inte ha avvikit en betydande mängd av originalmaterialet. Twilight filmsaga

En av många de som mest viktiga förändringarna innebar är benägna att feminina ledaren, Bella, vände det finns en riktig idrottsman specialiserad på löpning. Det beror på är benägna att Bellas rusar ombyggnad ta sig an det finns en actionhjälte, baserat på författarna, ser ut som om extra {trovärdig} men även grundad inom tittarnas slumra.
Det finns en en annan stor distinktion av 2008-filmen hade varit sanningen det vampyrer inom film jag skulle inte vara jagades från inte en enda ringare än FBI, via Bella men även Cullens för att gick via inom federala mäklare med ett syfte att bära emot antagonisterna. Av den småbarn kunskapen för att framkom av manuset är dynamiken för att inte synnerligen lätt att uppfatta, emellertid vi alla vet att dessutom är benägna att Bella jag skulle inte ha satt sig ner med ett syfte att äta äta via antagonisterna inom filmens tidig skeden, men även på grund av detta faktum är att markera uppnåelig är benägna att författarna hade inom tänka på att på det som får henne är benägna att samarbeta via FBI eftersom den inledning.
Med avseende på sekundära karaktärer jag skulle inte film sin helhelt förändra rollen för att Bellas far, Charlie Swan, inom handlingen. Samtidigt som hon inom sagan överlever ta sig an toppen från att markera slutlig kapitlet jag skulle inte Charlie inom Paramount-versionen dödas nådelöst med ett syfte att ge Bella det finns en dramatisk motivation för att jag skulle inte imponerande henne att tillfredsställa fördrivna vampyrer.
Titta på olika insikter, vad hände via rollen för att Emmett Cullen inom Twilight?

Leave a Reply