House of Dragon-bilder avslöjar ett nytt av hus!

Efter de som nya posterna inom rollerna inom House of the Dragon, filmade vänta den primära, efterlängtade prequel TV-serien från Game of Thrones även har börjat idag inom Cornwall, de brukar första rykten med ursprung i hemmahörande i uppsättningen även har till och med kommit online-.

Verklighet är tenderar att MetroUK lyckades förvärva ett par bilder tagna från följare från HBO-fantasysaga för att besökte t situationen, även fotografierna – för att du kan se inom länken ta sig an källan under – konstruktionerna av en jätte uppsättning för att framkallade kontinenten Westeros, uppförd inom kustregionen Cornwall, den sydligaste syftet inom Storbritannien.
De som förmodligen den mest att vara uppmärksam även har ta sig an även via sett ta sig an det finns en tätning för att jag skulle inte matcha House Velaryons: Den skarpaste image inom uppsättningen det finns en stenbåge via ett heraldiskt beväpning graverat på toppen. Djuret inom skulpturen låta det finns en hippocampus, det finns en legendarisk varelse via det finns en hästs essentia l även framben även det finns en fisks svans, även läsarna från Fire & Blood från George RR Martin – romanen för att imponerade födelsen från Game of Thrones prequel spin-off – identifierar denna siffra för att tätningen vänta House Velaryon.
I så fall, då uppsättningen via ringen för att förevigades på fotografierna kan representera ön Driftmark, hus ta sig an Lord Corlys Velaryon, det finns en en personlighet för att måste spelas från Steve Toussaint.
Vi ha i åtanke att anse Drakens av hus förväntas anlända ta sig an HBO även HBO Max 2022, tre kalenderår efter att anse slutlig historiska avsnittet från Game of Thrones.

Leave a Reply