det finns en studie avslöjar vilken franchise för att visar de hetaste superhjältarna på jorden!

Det finns en ny studie jämförde erkännandet hos superhjältar förundras i form av superhjältar resten av DC, tenderar att förordna vilka som kan vara de som väsentligen den mest gillade karaktärerna på jorden.

Ledet resten av Game analyserade studien Googles sökvolymer hela i fråga om på jorden dessutom fann tenderar att Marvel leder DC inom 51 av länder som.
De som flesta följare resten av Marvel bor inom Förenta staterna, i form av Indien dessutom Brasilien på olika respektive 3:e tillräckligt med utrymme. Följare resten av DC råda över sin mäktiga representation inom Sydkoreaantagen resten av olika av länder som för att Ryssland dessutom Kina. Inom Förenta staterna gynnas Marvel inom 28 stater under det att, DC leder 22: närma sig tenderar att strama åt, vi finner att iaktta staten i form av de som flesta Marvel-fans är Kalifornien, i form av genom 52 000 sökningar varje år, under det att, DC tronar högst inom Texas i form av genom 40 000 sökningar. Ödets ironi, det finns en en annan tillräckligt med utrymme se framåt för att erövring se framåt för att DC är New York City, för att istället hela tiden råda över varit bakgrunden ta sig an Marvel-superhjältenas reseadministratörer.
Studien analyserade dessutom hjältar dessutom skurkars världsomspännande rykte: Spider-Man rankas först inom 57 av länder som, i form av Wonder Woman sammanfattning bakom inom 15. På att iaktta minimalt steget på pallen finns Batman inom 11 av länder som dessutom Iron Man inom 10. På skurkarnas facet, sedan igen, regerar Thanos högst i form av 66 av länder som (mycket mer än Spider -Man), under det att, Joker ligger på olika tillräckligt med utrymme i form av 21 av länder som dessutom Venom stänger höjden 3 i form av 16 av länder som.
Vad önskar du kommer mellan Marvel dessutom DC, dessutom framför varje sak vilka är dina favoritkaraktärer bland superhjältar dessutom deras nemeses? Berätta se framåt för att oss inom kommentarerna!

Leave a Reply