Darkness and Bones, den nya Netflix-fantasin avfolkades inom höjden 10 inom antal av länder som

Att anse ser ut som om ha börjat på höger fot Darkness and Bones, den nya fantasy-showen tillgänglig med ursprung i hemmahörande i 23 april på Netflix. TV-serien är först inom höjden 10 från ett antal av länder som, genom användning av inledning inom Förenta staterna.

Den råda över till slut landat på den välkända streamingplattformen Mörker att tillägga ben, TV-serien inspirerad från romanerna med ursprung i hemmahörande i den amerikanska författare Leigh Bardugo, att tillägga att iaktta är redo att sägas är benägna att att iaktta har varit det finns en debut genom användning av det finns en smäll, ta hänsyn till entusiastisk reaktion med ursprung i hemmahörande i kritiker att tillägga tittare (på Rotten Tomatoes råda över Tenebre e Ossa nuförtiden 91% godkännande med ursprung i hemmahörande i kritiker att tillägga 97% med ursprung i hemmahörande i de flesta av folket) att tillägga den uppblomstring från åsikter den gör i enlighet med uppgifterna med ursprung i hemmahörande i höjden 10 från Netflix.
För att dessutom delas på Instagram från en av många showens producenter, Josh Barry, är serien först inom höjden 10 från ett antal av länder som, med ursprung i hemmahörande i Förenta staterna ännu en Frankrike, med ursprung i hemmahörande i Tyskland ännu en Kanada, hela genom Brasilien, Danmark att tillägga UK. Inom Italien är titeln nuförtiden 3:e inom tabellen, bör ändå på podiet se fram emot åskådarnas intressen.
A olika säsongen från Darkness and Bones därefter ser ut som om att iaktta enbart en tidsfråga att tillägga i enlighet med Bardugo att tillägga showrunner inom serien Eric Heisserer frånvarande för att inte idéerna i ett försök att göra olika omgången ännu en en gigantisk framgång.
På den denna sort länken vi upptäcker att du kommer vår granskning från Darkness and Bones, bör vad tycker du kommer som ett alternativ? Har du någonsin enbart startat att iaktta? Gillar du kommer att iaktta? Berätta dina inom kommentarerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 4 =