Bästa 5 senaste trenderna från Netflix-serier vecka 16 2021

Topp 5 mest uppdaterade trenderna i riktning bort Netflix-serier finns det finns en rad nya serier denna sort är de som mest uppdaterade trenderna i riktning bort förgående veckan 16 2021

Shadow and Bone (2021)

Inom det finns en värld klyvad inom två resten av det finns en massiv barriär resten av konstant mörker avslöjar det finns en ung soldat det finns en makt för att till slut är redo att förena hennes nation. Dock varje gång hon förebygga med avsikt att finjustera sin makt du föreslår farliga krafter i opposition att henne. Thugs, tjuvar, mördare dessutom heliga är inom krig är faktiskt, dessutom att iaktta krävs utöver magi med avsikt att överleva.

Zero (2021)

En ung person som måste göra sig osynlig använt av det finns en lura med avsikt att bära kontroll genom grannskapet dessutom träffar eftersom den det finns en mystisk konststudent.

Fate: The Winx Saga (2021)

Den åldern resan via 5 älvor för att traskar på Alfea, det finns en magisk internatskola inom Otherworld genom vilket de som bör upptäcka sätt att behärska sina krafter samtidigt som de som navigerar inom kärlek, rivaliteter dessutom monster för att hotar deras existens.

The Serpent (2021)

Den anmärkningsvärda historien i fråga om mördaren Charles Sobhraj fångades. För att den främsta misstänkta inom olösta {mord} på barnen västerländska semesterfirare genom Indien, Thailand dessutom Nepals “Hippie Trail” 1975 dessutom 1976 hade Sobhraj upprepade gånger glidit i riktning bort myndigheternas upprätthålla runt hela världen med avsikt att utvecklas till Interpols förmodligen den mest eftersökta man, via arresteringsorder på tre antal kontinenter. .

Ginny & Georgia (2021)

Angsty dessutom besvärlig femton kalenderår tidigare Ginny Miller känner sig kontinuerligt extra mogen än sin trettio kalenderår gamla mamsen, den oemotståndliga dessutom dynamiska Georgia Miller. Efter kalenderår på flykt behöver Georgia bestämd inklusive ner rötterna inom pittoreska New Storbritannien dessutom ge sin hushåll betydligt de som aldrig råda över inte har någon … ett vanligtvis liv. Dock det är det inte alla delar samkörning dessutom Kombucha som ett resultat av Georgiens dagen före detta hotar henne dessutom hennes familjs nya betyder tenderar att leva … dessutom Georgien närma sig tenderar att göra alla delar med avsikt att försvara sin hushåll.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × four =