Det finns en sarkastisk uppställning resten av Getafe-spelare vänta Barcelona-stjärnor

Inom att anse första sporten efter cirkusstart i form av Super League, under vilket hon lämnades ensam i form av Real även Juventus, Barcelona hade varit ett nummer vänta Getafe på torsdagen även mottagit 5-2.

Tillsammans med målen uppmärksammades vägen för att gästerna gjorde ytterligare de som katalanska kändisarna. Den officiella skälen ytterligare trellisen hade varit Barcelonas framgångsrik King’s Cup förra lördagen, bör ett högre en blick avslöjade det finns en av ytterligare, sarkastisk även provocerande känner verkligen.
Getafe-spelare hade svarta t-shirts i form av Champions League-logotypen även den tvåspråkiga inskriptionen “Ganatelo / Earn it”, som är ett tydligt upptäck ytterligare den katalanska klubben i fråga om är benägna att spela inom det finns en elitkonkurrens för att för att inte behöver vinna på planen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 + sixteen =