The Bad Batch, actionfiguren avslöjar det finns en spoiler resten av handlingen!

0

Sorgligt det finns en spoiler när det gäller Star Wars: The Bad Batch, animerade serier skapade resten av Dave Filoni men även producerade resten av LucasFilm, avslöjades med anledning av merchandising. Star Wars: The Black Series samlarobjektfigurer är bland franchisens hetaste merchandise, fast en av många de som nya utgåvorna avslöjade det finns en plot twist resten av The Ohälsosamt Batch.

Det exakta av den anledningen i fråga om du icke tänka på läsa spoilers på tomten inom The Ohälsosamt Batch vi bjuder kommer in dig ytterligare fortsätt för att inte läsa resten av nyheterna.

För att kommer du att kunna låt oss med ursprung i hemmahörande i inlägget för att vi inkluderade inom artikeln, spoilern handlar i fråga om hårkors, medlem resten av Ohälsosamt Batch, för att specificerad av bildtexten:“Förut medlem inom Ohälsosamt Batch, skifta Crosshairs lojalitet efter tenderar att hans team förlorar kejserlig tjänst. Engagerat inom imperiet leder Crosshair ett nytt personal resten av rekryterade rekryter.”.
På detta {är en ganska stor} överlämna inom ekonomin vänta The Ohälsosamt Batch karaktärer. Serien utrustade sig initialt på de som uppgraderade men även enade klonsoldaterna inom Clone Force 99, för att undgick imperiets vrede efter order 66. Sanningen det laget är uppdelat resten av republikens instanser men även imperiets uppgång tillför det finns en sin helhelt ny grad resten av drama men även intriger ytterligare den animerade showhistorien.
På Everyeye vi upptäcker att du kan Släpvagnen Ohälsosamt Batch, serier tillgängliga på Disney +. Bland de många förmodligen den mest erkända karaktärerna inom Star Wars Universe nuvarande inom serien vi upptäcker att vi Grand Moff Tarkin, Captain Rex men även Saw Gerrera.

Lära dig en mängd del Star Wars: The Ohälsosamt Batch-serien närma sig tenderar att bestå resten av din Disney +.

[ad_2]

Leave a Reply