Resident Evil Village: nya Castle demo närma sig, ny trailer

Resident Evil Village behåller på tenderar att återvända ytterligare scenen genom användning av den nya demo från slottet, inuti den bisarra organisationen för att Capcom beslutade att bevilja bevis på sin nya överlevnadsskräck, presenterad genom användning av det finns en trailer tillägnad på detta nya del.

Låt oss komma ihåg att markera fungerar: av 19:00 söndag 25 april ytterligare 3:00 på morgonen måndag 26 april (tillfällen såväl som datum) PS5- såväl som PS4-användare närma sig ha förmågan att utöva ladda ner såväl som spela den nya Resident Evil Village Castle Demo, fast bara för att vänta ett fullständigt 30 minuters deltar i. I fråga om att markera ser ut som om något besvärligt vänta dig är att markera som ett sätt att att markera i sanningen är att markera, fast Capcom ser ut som om är faktiskt lanseras på denna form av tidsförsök för att tvingar dig att förbereda sig dig något genom användning av tiden som ett sätt att deltaga.

I fråga om du icke är redo att fånga det ögonblick som kan ni hur som helst prova komplett demo från Resident Evil Village den 2 maj, vilket tillåter det finns en repetition på 60 min tillsammans med varje inställningarna (den vänta tidigare demo på byn såväl som slottet) inom på detta instanser på hela bunten plattformar, därefter PC, PS4, PS5, Xbox One såväl som Xbox Series X | S.

Så låt oss undersöka presentationstrailern från Resident Evil Village demo Castle, för att övertagande oss komma in inom Dimitrescu av chateau inom vilken del från beskrivningen i fråga om att markera nya kapitlet närma sig tenderar att äga rum. Videon även har ett speciellt dramatiskt snitt såväl som utställning Ethan Winters psykologiska status kvalitativ såväl som förebygga genom användning av det finns en mardröm för att ser ut som om men värre än den för att konfronterad inom Resident Evil 7.

under vilket utgångsdatum från Resident Evil Village, vi påminner dig i fråga om, handlar om ytterligare 7 maj 2021 runt hela världen såväl som på hela bunten plattformar för att tillhandahålls.


Leave a Reply