Maserati Levante finns är faktiskt dessutom genom användning av ett milt hybridsystem

Maseratis elektrifierade Levante-SUV drivs från det finns en två-liters fyrcylindrig turbobensinmotor genom användning av assistans ett 48-volts mildt hybridsystem.

Efter förra årets presentation från Ghibli-modellen, vars förbränningsmotor stöds från ett milt hybridsystem, använde det bekanta italienska bilföretaget samma identiska recept inom fallet genom användning av Levante SUV, för att erbjöd ett nytt GT-utrustningspaket genom användning av det finns en inte för länge sedan anständig redesign.
Liksom Ghibli drivs hybrid Levante från det finns en två-liters fyrcylindrig turbobensinmotor för att genom användning av assistans ett milt hybridsystem även har 330 hästkrafter ungefär 5750 varv / min även 450 Nm den yttersta vridmoment ungefär 2250 varv / minut, även att markera ovan pratade om siffrorna är Maseratis nya MHEV (En mild Hybrid Electric Vehicle). effektivitetsklänning ligger längre fram än turbodieselversioner.
Den elektrifierade Levante ifrån 0 ta sig an 100 km / h anländer på sex sekunder även utvecklar 240 km / h. Det finns en 8-växlad automatisk växellåda ansvarar titta på lastsköld från energi ta sig an varje axlarna, även att markera milda hybridsystemet hjälpte ta sig an är benägna att bevara den genomsnittliga bränsleförbrukningen 18 andel minska jämfört genom användning av den betydligt förr Levante, för att arbetar det finns en 350 hk en petroleum V6-motor.
De som första kopiorna ska nå köpare till en början från juni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − seventeen =