Google tillåta digital besök på populära turistplatser

Kunders genom Utforska UNESCO: s världsarvshuba är redo att upptäcka destination för att de som franska kanalerna, Colosseum inom Rom, Kilimanjaro men även vulkaner inom Sydkorea. Såväl som är ett virtuellt besök inom Rio de som Janeiro men även Taj Mahal uppnåelig, och det är det ännu en men även i form av uppnåelig är benägna att nästan simma i form av valar inom Mexiko.

Digital utflykter är användbara med ett syfte att upprätthålla individer anslutna ännu en kollektivhistoria inom det finns en ett tag då åkturer i grund och botten för att inte är möjliga. Googles strejker kan vara det finns en värdefull leverans ännu en ny besked är benägna att lära sig, men även professorer är redo att introducera studerande ännu en natur- men även kulturarv.
Turerna består av detaljer om Yosemite National Park men även pyramiderna inom Giza, och det är det uppnåelig är benägna att nästan gå till antal avslöjar inom världsmuseerna, lära sig i fråga om digital musik men även förmånen från AR-gallerier.

Leave a Reply