The Last of Us 2 är så här tidigt ett från de som förmodligen den mest belönade spelen inom historien, inom väntan på 2021 GDC Awards

The Last of Us 2, Ghost of Tsushima e Hades är avsedda tenderar att vara huvudpersoner inom GDC Awards 2021, de som kostar för att delas ut genom loppet av Game Developers Conference 2021, eller GDC 2021, den 21 juli 2021.

Allihop tre matcherna fick att anse sex ansökningar vardera att tillägga är på grund av detta faktum avsedda tenderar att bromsa ner på ett noggrant metod, vilket vi dessutom även har betraktat titta på ett antal olika utmärkelser mellan december från 2020 att tillägga inledning från 2021. Inom synnerhet The Last of Us 2 även har samlat komma in ett rekordmängde utmärkelser de som mest uppdaterade månaderna , men dessutom Hades även har lyckats vinna relevant utmärkelser, tillsammans med ett antal årets deltar i, för att anses vara de som massiva utmärkelserna.

The Last of Us 2 är så här tidigt ett från de som förmodligen den mest belönade spelen inom historien, inom väntan på 2021 GDC Awards

Så låt oss låt oss vilka deltar i som kan vara nominerade vara uppmärksam på utmärkelsen inom de som antal kategorierna från GDC Awards 2021:
Största ljud

  • Hades (Supergiant Games)
  • The Last of Us Part II (Naughty Dog / Sony Interactive Entertainment)
  • Doom Evig (id Software / Bethesda Softworks)
  • Final Fantasy VII: Remake (Square Enix)
  • Ghost of Tsushima (Sucker Punch Productions / Sony Interactive Entertainment)
  • Hedersomnämnanden: Halveringstid: Alyx (Valve), Animal Crossing: New Horizons (Nintendo EPD / Nintendo), Ori and the Will of the Wisps (Moon Studios / Xbox Game Studios / iam8bit), Fuser (Harmonix Music Systems / NCsoft)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × five =