Getafe vs Real 0-0, en seger för Getafe som dominerade matchen antalet…

0

Real Madrid borta vara uppmärksam på stadsrivalen Getafe spelade 0-0 inom det finns en en standard sfärisk inom La Liga.
3 Gula kort 1

“Kings” utan ut en Benzema, Cross att tillägga Ramos inom första laget spelades ut resten av Getafe. Hemmalaget gjorde 6 skott inuti målet titta på Courtois, när, medans Zidanes team bara för att sköt mellan stolparna.
Via kvällens oavgjort är Real 3 poäng efter ledaren Atletico inom 7 omgångar vara uppmärksam på den tipsa resten av mästerskapet.
Fram till denna punkt är Barcelona 3:e i form av 65 poäng, men dessutom ett njuter extra tenderar att spela än rivaler.
Levante förödmjukade sig hemma resten av Villarreal, 1-5. Makedoniens landslagsspelare Enis Bardi spelade varenda en 90 min titta på laget i riktning bort Valencia.
Värdarna gjorde två självmål, hela genom Postigo inom 9: e minuten, att tillägga Vezo inom 72: e minuten. De som olika tre målen titta på den “gula ubåten” har varit Morenos arbete att tillägga Chikvieze.
Att iaktta den som målet titta på hemmalaget har varit Malsas arbete inom den 21: a minuten, av den anledningen som titta på 1-2.
Villarreal förblir 5:e inom tabellen i form av 49 poäng, när, medans Levante efter 31 matcher inom La Liga råda över 38 poäng, betryggande titta på den nionde positionen.