Så denna sort vill den renoverade SEAT Arona inom Xperience-utrustningen ut

0

Efter ha laglig rättighet presenterat den uppdaterade Ibiza presenterade SEAT dessutom den renoverade Arona offentligt.

Som ett resultat av Arona inom huvudsak är det finns en crossover-version resten av Ibiza supermini, måste att iaktta för att inte förändras till någon person överraskning tenderar att förändringarna är ganska mycket lika, både på ytan samt interiören.
Den mest viktiga det nyhet ifrån ansiktslyftningen är Xperience-utrustningspaketet för att gör Arona extra av stark. Denna modell ändrar den gamla Xcellence-versionen samt innebär synliga förändringar resten av Aronas en personlighet. Enheten fortsätter att vara bara för att på framhjulen, vilket betyder att fyrhjulsdrivna variationer för att inte närma sig tenderar att det har varit det tillgängliga.
Möjliggöra den övre utrustningsnivån fick Arona full-LED-lampor, utöver det finns en ny ratt klädd inom Nappa-läder.
Allesammans variationer resten av den uppdaterade Arona innefattar ett modellnamn för att vill ut för att i fråga om att iaktta skrevs vänta hand. Färgpaletten är rikare vänta safirblått, Camoulfage-grönt samt asfaltblått, samt att iaktta finns nya 17-tums fälgar utöver två 18-tums uppsättningar. Gentemot det finns en av ytterligare kostnadsformat är att iaktta potentiellt det som får tak inom den nya Candy white för att råda över gått via inom Magnetgrå samt Midnight black.
Varenda utrustningspaket råda över det finns en speciell gallerdesign utöver LED-teknik vänta några ljusfunktioner. SEAT råda över flyttat dimljusen ta sig an ett ökad läge på Xperience samt omformat takspoiler samt bakre diffusor.
Inom finns en vanlig 8,25-tums pekskärm, däremot det är det potentiellt det som får det finns en verkar större 9,2-tums skärm gentemot det finns en av ytterligare kostnad. På detta är redo att kopplas ihop via ett 10,25-tums digitalt kluster.
Den uppdaterade Arona närma sig via 1,0-liters TSI-motorer på 95 samt 150 hk. Att markera finns inte någon diesel, däremot det existera en 1,0-liters TGI-motor för att vidtar CNG. Priserna per en långt är nämner ta sig an 50 andel minska än det finns en en standard bensinmotor samt 30 andel minska än det finns en diesel.

Produktionen resten av Arona börjar till genom att iaktta 3:e kvartalet inom kalenderår ungefär Martorell-fabriken inom Spanien, under vilket den närma sig ifrån produktionslinjen kollektivt via Ibiza.

[ad_2]

Leave a Reply