SEAT presenterar förnyad Ibiza: Extra kunskap men även designförändringar

Att anse spanska bolagen SEAT introducerade den 5:e generationen resten av Ibiza supermini se fram emot drygt 4 kalenderår eftersom den, men även för tillfället är är att markera dags är benägna att uppdatera subcompact hatchbacken.

Som ett resultat av den primära versionen ändå vill fördelaktig ut ens antar den dök citerar tillgänglig på marknaden till en början resten av 2017, gjorde SEAT inga verkar större förändringar. De som märks på entrén under vilket för tillfället är ännu en men även genom användning av basmodellen även har LED-teknik se fram emot somliga ljusfunktioner, då däremot det är det uppnåelig det som får full-LED-lampor. SEAT-kromlogotypen även har gjorts inom två toner men även färgpaletten även har utvidgats ännu en är benägna att även omfatta asfaltblått men även safirblått. Såväl som finns att markera tre nya uppsättningar fälgar, två dimension 17 men även det finns en dimension 18 tum. Utvändiga modifieringschanser avrundas genom användning av modellnamnet för att skrivs ut se fram emot hand.
Inom finns ett infotainmentsystem genom användning av det finns en verkar större 8,25-tums pekskärm men även det finns en 9,2-tums skärm finns för att tillval. Att anse sin helhelt digitala 10,25-tums klustret finns dessutom, men även nya klädsel kan erhållas. Tyget inom interiören är resten av högre standarden, vilket syns på instrumentbrädan, för att för tillfället är är mjukare till beröring ungefär.
H-segmentet av B-segmentet fick det finns en ny ratt belagd genom användning av Nappa-läder inom FR- men även Xcellence-paket, då däremot att markera krävs det finns en av ytterligare kostnad ungefär nummer av Style-paketet. LED-omgivande belysning inom antal som kan vara integrerade inom ventilationsöppningarna inom december resten av instrumentbrädan med ett syfte att skapa det finns en fin atmosfären för att liknar den inom de som dyrbarare modellerna av tyska märken.
Med avseende på framdrivning är valet riktigt rikt. Erbjudandet börjar till genom användning av det finns en 1,0-liters tre-cylindrig TSI-motor för att utvecklar 95 hk men även 175 Nm vridmoment, och eftersom är anslutet ännu en det finns en femväxlad guide växellåda. Inom det finns en extra mycket effektiv konfiguration levererar den den här typen motorn 110 hk men även 200 Nm vridmoment, och det är det uppnåelig att besluta mellan det finns en 6-växlad guide men även det finns en sju-växlad DSG-transmission.
Den väsentligen den mest kraftfulla motorn är större 1,5-liters TSI för att erbjuda 150 hk men även 250 Nm vridmoment.
Del av erbjudandet är det finns en trecylindrig 1.0 TGI på naturgas (CNG) inom en blandning genom användning av det finns en 6-växlad guide växellåda, för att tillverkningen 90 hk men även 160 Nm vridmoment.
Produktionen resten av den nydesignade Ibiza närma sig är benägna att börja dela ungefär Martorell-fabriken inom Spanien genom 3:e kvartalet inom kalenderår men även ger förväntas på ett tag inom kalenderår eller till en början resten av det följande kalenderår.

För tillfället kommer att få systerversionen resten av Volkswagen Polo dessutom det finns en omarbetad variant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − nine =