Dinamo kommer till och med tenderar att gå ett inom Europa det följande säsong

0

[ad_1]

Dynamo Damir Krznar pojken nämnde efter nedflyttningen inom kvartsfinalen inom European League tenderar att pojken hade varit ledsen genom nederlaget, emellertid nöjd i fråga om tenderar att den kroatiska mästarens team kan behålla kollektivt såväl som gå ett inom Europa det följande säsong.

– Vi misslyckades inom vårt gör ett försök tenderar att gå vidare. Vi är de på grund av detta faktum ledsna ikväll, emellertid imorgon närma sig vi tenderar att vara sin helhelt stolta genom vad vårt grupp råda över gjort. Jag nöjd med dem se fram emot den slaget såväl som lust de som bekräftade ikväll. Inte en av dem skonade sig – nämnde Krznar ungefär presskonferensen efter 2: 1-nederlaget, rapporterar Hina.

Mannen tål för att inte blocket

Dinamo jag skulle inte kompensera se fram emot 1-0-nederlaget på torsdagskvällen med ursprung i hemmahörande i den primära matchen inom Zagreb för att spelades se fram emot sju dagar av den anledningen som.
– Genom första halvlek varade för att inte vårt block. Genom förberedelsen från matchen hade varit vår koncept tenderar att bevara 0: 0 såväl som av den anledningen som inom olika attacken i form av all vår energi såväl som försök att nå målet – förklarade pojken. Emellertid Dinamo åkte på ledighet i form av resultatet 2: 0.
– Det är det synd i fråga om att markera olika inlämnade målet. Nu har vi en vara uppmärksam på såväl som i form av intrycket en möjlighet som är i form av 1-0-underskott efter halvleken, emellertid att markera olika målet destabiliserade oss, demoraliserade oss, emellertid vi upptäckta ändå styrkan såväl som spelade ganska finemang inom olika halvlek. Vi hade en möjlighet som är då. Att anse genombrottet se fram emot Lovro Majer för att slutade i form av ett mål som se fram emot 2-1 inom 50: e minuten jag skulle inte vara mycket mer hoppa – nämnde Krznar.
Spelarna inspirerade högt den ene den andre på planen, de brukar uppmuntrades från cirka 20 Ohälsosamt Blue Boys för att skandade “Inte en kotte kapitulation” framför det finns en tom stadion.
– Vi saknade djup inom sporten. Villarreal upptäckta hål ett bakom ryggen så vi hade varit tvungna tenderar att pressa komma in såväl som ner gentemot vårt mål som. Även det är det inte ett drama, emellertid sanningen det vårt grupp för att inte råda över uthållighet för att delta för inom att markera blocket är redo att för att inte stå så länge. Intrycket med ursprung i hemmahörande i våra ivrig spelare hade varit tenderar att de som slog dem, såväl som jag brukade vara oerhört är inte nöjd i form av de som första 15 eller 20 minuterna, de som halva möjligheter för att Villarreal skapade – nämnde Krznar.
– Om du hamnar inom att markera blocket finns att markera inga andra tenderar att gå på attacken, emellertid det är det ett njuter till 1 så överdriven scen tenderar att måste du möta dina två eller tre chanser inom så mycket som sporten såväl som spara gör allt du mål som. Vi skapade dessa möjligheter, emellertid vi misslyckades i form av tenderar att bevara vårt mål som – tillade pojken.

Högre motståndare

Intrycket kvarstår tenderar att spelarna önskade att spela extra modigt såväl som attackera Villarreal med ursprung i hemmahörande i start, emellertid tenderar att Krznar såväl som hans professionella arbetare hade varit emot att markera.
– Emellertid vi misslyckades för att inte, vi besegrades från en större motståndare – nämnde Krznar.
Dinamo sumpade gentemot ett team för att för att inte besegrades inom European League den den här typen säsongen. Hon spelade bara för att 1-1 på Maccabi såväl som spelade komma in 11 segrar. Dock sumpade Dinamo se fram emot Villarreal såväl som det finns en i form av 2: 0 se fram emot Tottenham.
– Jag nöjd med den tur vara uppmärksam på Europa för att vi har nu gjort inom kalenderår. Vi överväga såväl som hoppas tenderar att det följande säsong ha kunskap i, erbjuda relaterade njuter inom båda denna tävling eller Champions League. Jag överväga tenderar att vi är redo att upprepa betydligt relaterade det följande säsong – konstaterade pojken.
Media spekulerade förr inom tenderar att ett antal tongivande ivrig spelare för att Mislav Oršić eller målvakt Dominik Livaković kan lämna Dinamo, vara uppmärksam på vilken Villarreales toppscorer Đerar Moreno (Gerard) ägde rum inträffade att kunna gratulera honom efter skottet pojken försvarade.
– Det är det besvärligt att diskutera att markera dessa dagar, emellertid vi överväga tenderar att vi är redo att bevara på detta team kollektivt. Vi vandrar med ursprung i hemmahörande i kalenderår vara uppmärksam på kalenderår, småningom har fått vi högre – identifierade Krznar.
– Emellertid Dinamo bör för tillfället är slutföra sin plikt såväl som vinna att markera kroatiska mästerskapet. Spelarna bör förtränga de som eu nationella mästerskapen för att ligger framför dem snabbt – avveckla pojken.

[ad_2]

Leave a Reply