Zlatan Ibrahimovic kommer att få det finns böter på så en alltför stor mängd för att 100 miljoner euro

0

Milan-esset Zlatan Ibrahimovic (39) befann sig inom det finns en besvärlig status som ett resultat av firman genom vilket pojken är bland investerarna även har 10 andel resten av aktierna inom det finns en bookmaker, att tillägga FIFA att tillägga UEFA förbjuder entusiastisk spelare ha laglig rättighet affärsmässig fördelarna med av bookmakers, rapporterade italienska medier, citerar den svenska tidningen “Aftonbladet”.

I överensstämmelse med pratade om svenska media även har firman “Unknown AB” av Stockholm, genom vilket Ibrahimović är bland aktieägarna, 10 andel resten av aktierna inom vadhållningsföretaget “Bethard.com”. Att anse är redo att priser Ibrahimovic en alltför stor mängd, dvs böter på 100 miljoner euro eller ett upphävande på högst tre kalenderår.
– Vi pratade för att inte i fråga om att anse via Ibrahimović att tillägga jag tänka på för att inte på möjliga sanktioner. Emellertid vad gäller FIFA: s riktlinjer bör att anse vara tydligare som ett resultat av att anse finns dilemman när det gäller deras tolkning, sade generalsekreteraren se framåt för att Svenska fotbollsförbundet, Hakan Sjostrand, vara uppmärksam på “Sportbladet”.

Leave a Reply