Mandzukic tidigare än övergång ta sig an Club Brugge?

0

Milan fick inget i form av Mario Mandzukics intresse. Den innan kroatiska landslagsspelaren återvände ta sig an Serie A inom januari, däremot det fungerar som i fråga om pojken för att inte stannar länge på Apenninhalvön.

Mandzukic även har ett kontrakt i form av Milan ta sig an december resten av säsongen såväl som det finns en klausul som svar på vilken pojken kommer att få ett nytt kontrakt, vänta det finns en säsong, i fråga om pojken gör 5 mål som. Även när att iaktta finns åtta matcher vistelser ta sig an december resten av Serie A, är att iaktta för att inte förnuftigt vänta kroaten att uppnå denna scen. Mandzukic även har fram till nu bara för att utfört 158 ​​min vänta Milan, 90 resten av dem i opposition att Red Star inom Belgrad, inom Europa League.
Belgiska medier hävdar är benägna att allvarligt nyfikenhet vänta den erfarna anfallaren visades resten av landets finaste medlemskap, Club Brugge. Genom användning av denna medlemskap, men dessutom i form av Anderlecht såväl som Antwerpen, hade varit Mandzukic ansluten förra sommaren, däremot pojken bestämde sig eftersom den med ett syfte att överföra ta sig an Qatar, ta sig an Al Duhail. Pojken stannade inom Qatar inom bara för att sju månader såväl som spelade tio matcher vänta Al Duhail.
Mandzukic även har ett ekonomiskt rikt erbjudande med ursprung i hemmahörande i Saudiarabien, med ursprung i hemmahörande i Al Hilal, däremot inom Belgien hävdar de som är benägna att Club Brugge även har en större sannolikhet är benägna att använder honom med anledning av den dåliga erfarenheten pojken hade inom Al Duhail.

[ad_2]

Leave a Reply