Speluppdateringar försvinner, kunders rapporterar konstighet, vad pågår? –

0

Spelarna PS3 rapporterar är benägna att Uppdateringar resten av antal spela är ej lång sikt tillgängliga är benägna att ladda ned. I form av olika fras, i fråga om du inte förgäves redan råda över lägga in att tillägga uppdaterat dessa spela i din konsol, kanske du inte förgäves råda över vara uppmärksam på den mest uppdaterade versionen, för att inte ens hela genom är benägna att ladda ner dem ännu en gång eller installera dem i riktning bort hårddisken. På detta rapporterades genom PSNProfiles att tillägga ResetEra.

Se framåt för att tillfället är källan vara uppmärksam på problemet för att inte tydlig: det kan utgöra det finns en bugg eller vara uppmärksam på att tillägga via endast en tillfällig bortservice. I rad med vad för att råda över avslöjats frånvaron resten av PS3-speluppdateringar såväl som vi litar på att på områden. Några svårigheten registreras bara inom Förenta staterna, olika bara för att inom Europa att tillägga ändå olika inom Japan.
Till den här adressen kommer du att kunna undersöka det finns en checklistor genom PS3-spel titta på vilka uppdateringar för att inte lång sikt finns tillgängliga i rad med användarrapporter. Inkorporerar spela för att Castlevania: Lords of Shadow, Battlefield 4, Gran Turismo 5, Journey, Just Cause 2, Marvel Ultimate Alliance 2, SoulCalibur IV, White Knight Chronicles International Edition … För att nämnts är på detta bara en del instans.
För att vi alla vet att, den 2 juli 2021 Sony stänger PlayStation Store resten av PS3 att tillägga i riktning bort att markera det ögonblick som är att markera för att inte lång sikt genomförbar att köpa en nya spela, å andra sidan att markera närma sig ändå är benägna att vara genomförbar är benägna att förlänga ladda ner de som titlar vi redan stolt äger. Det är det underförstått är benägna att att markera kollektivt via sporten dessutom bör vara genomförbar är benägna att ladda ner de som relativa korrigeringsfilerna: patcharna är stadigt väsentliga titta på ha förmågan att ha det finns en spelupplevelse av högsta kvalitet att tillägga inom några spela är redo att att markera dessutom det har varit det blockeringsfel inom utgåva 1.0.
Vi önska ha förmågan att förtydligas så snabbt för att genomförbar. För tillfället, titta på alla de PS3-fans, denna sort är vår särskild hängiven vara uppmärksam på spel att köpa innan det är för sent.

[ad_2]

Leave a Reply