Samsung Galaxy S21 FE närma sig ha laglig rättighet "traditionell design"

0

Berömd Twitter-tipster OnLeaks råda över lanserad renderingen resten av Galaxy S21 FE även hävdar tenderar att den närma sig tenderar att mycket som den bisarra Galaxy S21-modellen, emellertid närma sig ha laglig rättighet det finns en extra “traditionell” design genom användning av det finns en utestående kameramodul integrerad inom ett glasliknande plastfodral .

Vara uppmärksam på distinktion i riktning bort Galaxy S20 FE närma sig dess efterträdare ha laglig rättighet det finns en 6,4-tums perforerad skärm vänta det finns en selfie-kamera, när, medans det kommer det har varit det tre kameror på baksidan.
Att markera finns inte någon specifikation men, emellertid det finns en mycket effektiv processor även det finns en skärm genom användning av det finns en uppdateringsfrekvens på 120Hz förväntas, vilket hade varit vanligt vänta S20. Det kommer icke heller tenderar att förändras till någon person överraskning i fråga om S21 FE drivs resten av Qualcomms Snapdragon 888-processor, emellertid enheten kommer säkerligen tenderar att vara sämre inom olika avseenden.
Samsung introducerade för att inte S20 FE förrän inom september förra året, så vi kommer inte att göra tenderar att undersöka S21 FE en betydande mängd snabbt även när att markera sydkoreanska verksamheten råda över bråttom.
I alla fall är att markera med all sannolikhet väl värt för att delta för som ett resultat av shoppare kommer att få flaggskeppsspecifikationerna ta sig an ett för att inte det toppet värdet.

Leave a Reply