Atletico tappade poäng gentemot Betis, loppet i fråga om titeln inom Spanien närma sig tenderar att förändras till dramatiskt!

0

Atletico Madrid spelade bara för att 1: 1 borta på Real Betis som ett sätt att behålla på första tillräckligt med utrymme inom La Liga, emellertid för tillfället är är de som tre första klubbarna inom tabellen åtskilda från bara två poäng inom åtta omgångar framför säsongens stängning, såväl som utropar det finns en superintressant slåss i fråga om trofén.

Handlingen inom matchen begränsades ta sig an de som första 20 minuterna från sporten “Benito Villamarin”, efter tenderar att först Janik Carrasco inom 5:e minuten gav gästerna ledningen, emellertid kvartal efteråt utjämnade Christian Tello ta sig an 1: 1. Den 2 klubbarna hade varit jämna inom övriga matchen, emellertid lyckades för att inte upptäck en ett svar se fram emot målvakten såväl som försvaret.
Diego Simeones reglering fortsätter att vara ledare inom Spanien, emellertid efter sin ägo inte har någon bara för att två segrar hela de som mest uppdaterade sex matcherna visar de för tillfället är 67 poäng, enbart en poäng utöver stadens rival Real Madrid, för att efter lördagens seger inom “Elektrisk energi Cl класиsico” råda över det finns en en annan poängfördel framför Barcelona. Redan fjärde placerade Sevilla är på avstånd – att iaktta råda över 58 poäng. Betis alternativt är 6:e i form av 47 poäng.