UEFA misstänker två riggade matcher inom Serbien

UEFA råda över skickade ett upptäck vara uppmärksam på fotbollsförbundet inom Serbien (FSS) i fråga om misstanken i fråga om två matchning inom på detta nation p.g.a höga pengar resten av bookmakers inom Europa att tillägga Asien, hävdar “Sportklub”.

UEFA uppmärksammades på de som massiva summorna summa pengar för att betalades ut inom två matcher förra månaden, varav den ena innebar extremt livebetting inom Fjärran Östern.
Som svar på “Sportklub” misstänks ett antal fotbollsspelare ha deltagit inom matchen. Inom Serbien närma sig ärendet är benägna att utredas resten av Svetislav Djurovic, det finns en längre fram än på detta polis för att utsågs vara uppmärksam på chef vänta FSS fotbollsintegritet inom kalenderår.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × four =