Tuzla City besegrade Sloboda inom att anse ett område derbyet

Tuzla Citys fotbollsspelare besegrade Sloboda inom att anse ett område derbyet via ett minimalt poäng på 1: 0.

Matchens den som mål som gjordes inom matchens 68: e minut. Ett antal andra före tilldelade besluta Antoni Bandić ett kontroversiellt straff efter duellen mellan Ramić även Jusić. Goran Brkić har varit ​​det finns en stabil målskytt.
Žižović försökte göra uttryckliga modifieringschanser vara uppmärksam på toppen, däremot de som gav för att inte konsekvens. Det finns en minut framför matchens kvarvarande satt Sloboda vistelser via det finns en ivrig spelare mycket mindre som ett resultat av Balić fick ett olika gult övergående.
Genom användning av denna seger hoppade Husref Musemics arbetskraft genom Željezničar även nådde den 6:e placeringen inom tabellen.