PS5, Xbox samt RTX, president Biden behöver återgärda halvledarproblemet

0

PS5, Xbox Series X | S samt NVIDIA-grafikkort RTX serie 30 påverkas av uppenbara samt aldrig förut skådade tillgänglighetsproblem p.g.a den knappa utbudet halvledare.

Tja, den amerikanska presidenten Joe Biden behöver försök att återgärda situationen hela genom en väldig investering, lika i form av 50 miljarder dollar, med ett syfte att avsätta det exakta ytterligare produktionskedjan inom halvledare på Förenta staterna: s territorium.
Denna form av intervention är redo att obestridligt skapa ett annat situation de som närmaste åren, även när att anse knappast närma sig det som får sanktioner titta på marknadens befintlig tillåta.
Den låga utbudet resten av PlayStation 5, Xbox samt RTX-serien 30 närma sig antagligen tenderar att vara ytterligare det följande kalenderår och till och med kanske därefter.
När du har inte har någon det som får det finns en det följande generations konsol eller ett resten av de som nya NVIDIA-grafikkorten, kanske ytterligare samt i form av betala titta på dem i form av det finns en orättvis tilläggsavgiftkan ni på grund av detta faktum betrakta dig för att fördelaktig.
Att iaktta återstår att greppa det bästa sättet att denna omständighet sammanhang närma sig tenderar att påverka programvaruutveckling, för att oundvikligen närma sig inneha det finns en minska installerad bas än utsikterna utan ut en denna kris.

[ad_2]

Leave a Reply