Pique ångar på domaren efter slutlig visselpipan

0

Barcelona sumpade ‘Clasico’ inom Valdebebas såväl som resultatet gjorde Barca extremt arg. Bevis på på detta har varit Gerard Piques reaktion. Pojken har varit på bänken såväl som mannen fick inte en kotte speltid. Efter slutlig visselpipan närmade mannen sig domaren såväl som framstod vara väldigt arg genom avsaknad på av ytterligare ett tag.

Såra har varit ett ifrån tursam på heltid. Barca-försvararen gick med ett syfte att möta domaren Jesus Gil Manzano bara för att med ett syfte att inklusive ännu en 4 min på genom olika halvåret varje gång mannen kände är benägna att att anse måste ha varit fler.
Barcelona kände att anse att de hade Real Madrid på repen inom slutskedet och så de hade det finns en av ytterligare man i och med Casemiros röda tillfällig.
Pique, efter slutlig visselpipan, gick kommer in på planen (mannen har varit det finns en oanvänd ersättare) såväl som mannen lila emot Gil Manzano. Barca-delegaten, Carlos Naval, försökte ta slut honom såväl som lugna honom, däremot mittförsvararen vände övervunnen resten av ilska.
Pojken kände är benägna att 4 min tillagd ett tag har varit ingenstans på kort avstånd. Matchen stoppades genom det finns en avsevärd tidsram varje gång domaren har varit tvungen för att vidta åtgärder byt ut kommunikationsutrustningen för att kopplade honom via det som är kvar tjänsteman.
Tillsammans med tekniken misslyckades att anse dessutom att anse röda kortet ännu en Casemiro såväl som ett antal byten. Real Madrid har varit på baksidan emot december och så de har varit desperata efter heltid. Ilaix träffade tvärstången titta på katalanerna såväl som det finns en utjämning har varit sammanfattning inte långt borta.
Piques kritikföretag gjorde tydligt inte en kotte distinktion såväl som ännu en kvarvarande gick mannen bort med ursprung i hemmahörande i scenen såväl som emot omklädningsrummen.

[ad_2]

Leave a Reply