Jag förväntar sig mig att vi ska igen genom användning av ett gynnsamt konsekvens


Sarajevo är ett nummer Velež imorgon. Tidigare än resan vara uppmärksam på Mostar dessutom massiva rivalers derby talade mannen Vinko Marinović, den primära strategen se framåt för att laget i riktning bort Koševo för att först kommenterade segern inom Cup of BiH i jämförelse med Tuzla City.

– Fram till denna punkt råda över vi icke förändrat formationen, dessutom inom att markera den här typen sporten råda över vi gjort att markera. Jag föreställa tenderar att jag ha kunskap i vara är inte nöjd göra en ersättning för den ett tag vi hade som ett sätt att förbereda oss se framåt för att den matchen. Det är det faktiskt ett från valmöjligheterna hela den kommande perioden. Vi kommer att få mycket mer ett tag tenderar att spela inom den formationen. Terrängen hade varit riktigt extrem, att markera hade varit viktigt för att anpassa sig vara uppmärksam på dessa förhållanden. Mina entusiastisk spelare hade varit karaktäristiska dessutom gjorde alla bitar mycket väl, nämnde Marinović.

Mannen pratade dessutom i fråga om skapnad, tydligt den förmodligen den mest glada spelaren inom Sarajevo hela denna del från säsongen, Matthias Fanim.

– Fanimo råda över utfört mycket väl de som mest uppdaterade två matcherna dessutom gjorde dessutom två mål som. Att iaktta gör oss faktiskt glada. Mannen närma sig inom utförande, vi önska tenderar att han kommer vidtaga så, framhävande mannen.

Derbyet inom Mostar i allmänhet är en riktig bot. Velež utför en betydande mängd positiv dessutom Sarajevo är ledaren på bordet.

– Velež utför mycket väl. Deras konsekvens att markera. Vi har nu det finns en en betydande mängd krävande match framför oss, fast vi kan till och med trög inom utförande. Jag förväntar sig oss tenderar att vi utför positiv dessutom närma sig igen genom användning av ett gynnsamt konsekvens, meddelade Marinović.Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + nine =