Darmian tog Inter ett steg närapå titeln

Inter återvände ytterligare det finns en 11-poängs ledning genom Milan bara för att 9 omgångar tidigare än att markera italienska mästerskapet avslutades, efter tenderar att Matteo Darmian har varit Antonio Contes “joker” vänta det finns en svårt kämpad 1-0-seger genom Cagliari inom söndagens första Serie A-match.

Efter det finns en en lugn första halvlek, genom vilket att markera fanns förvärva chanser på varje sida, kämpade Inter genom användning av att markera solida sporten med ursprung i hemmahörande i gästerna med ursprung i hemmahörande i Sicilien dessutom till sist har varit Darmian på korrekt tillräckligt med utrymme inom 77: e minuten resten av matchen efter assistans med ursprung i hemmahörande i Ashraf Hakimi dessutom det finns en fin rörelse resten av “Nerazzurri”.
Genom användning av segern även har Inter 74 poäng, framför Milan genom användning av 63 dessutom Juventus genom användning av 59, bara för att 9 omgångar tidigare än mästerskapets stängning, så titeln ler redan gentemot “Giuseppe Meazza”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − one =