patch för att levereras till PC dessutom PS4, Xbox dessutom PS5-versionen är sen

0

People Can Fly meddelade att markera Outriders-lappen, hans nya sci-fi-shooter, är på ett sätt. Tragiskt kommer inte att göra alla de variationer tenderar att uppdateras parallellt. Det fungerar som se fram emot tillfället bara PC- dessutom PS4-versionen kan leverera emot uppdateringen, när, medans de som Xbox One, Xbox Series X | S dessutom PS5 bör redo något lång sikt.

Meddelandet hände genom Outriders Twitter-konto. People Can Fly uttalas tenderar att de som “är något sena i form av Xbox-versionen se fram emot den denna sort korrigeringen, dock Xbox-teamet är ganska mycket stödjande dessutom understöder oss tenderar att göra den förbereda att så snabbt för att uppnåelig. Vi tro tenderar att Xbox-uppdateringen är färdig snabbt dessutom vi kommer att tenderar att uppdatera dig så snabbt vi har nu information i fråga om att markera. Via lanseringen från denna patch är att markera för tillfället är uppnåelig tenderar att korsa mellan PS4 dessutom PC. Korsspel mellan Xbox dessutom PC / PlayStation även har kort inaktiverats. ”
People Can Fly förklarade vidare tenderar att “processen tenderar att publicera patch se fram emot PS5 Att iaktta händer ändå. Denna PlayStation 5-uppdatering krävs se fram emot ha förmågan att spela cross-play i form av PC / PS4. Om du kan spela cross-play på sådana plattformar, bara vara säker på att du även har lägga in uppdateringen. ”Att iaktta definierade tenderar att Outriders-spelare är redo att räkna med att sig ankomsten från PS5-lapp genom loppet av helgensåvida att markera för att inte finns och extra svårigheten.
Att iaktta jag vet att vi dessutom redan den första patch kommer att fokusera på stabilitet, cross-play, buggar och mer.

Leave a Reply