Leeds via det finns en entusiastisk spelare mycket mindre besegrad City ungefär “Etihad”

Leeds United besegrade Manchester City ungefär Etihad 1: 2 inom matchen inom den 31: a omgången Premier League.

Leeds tog ledningen inom den 42: e minuten via ett mål som från Stuart Dallas, dessutom inom domarens kompensation hela första halvåret har varit gästerna vistelser via det finns en entusiastisk spelare mycket mindre inom sfären. Liam Cooper fick ett omedelbart rött övergående.
Även via det finns en mycket mindre entusiastisk spelare motstod Leeds Citys anstormningar finemang resultat i ytterligare 76: e minuten då Ferran Torres utjämnade poängen.
Ändå lyckades gästerna förvärva effektivitet dessutom hände ytterligare att anse olika målet dessutom det finns en en alltför stor mängd vital seger inom domarens alternativ titta på matchen. Målskytt har varit Dallas ännu en gång.
Efter denna seger klättrade Leeds ytterligare nionde tillräckligt med utrymme via 45 poäng, under tiden som Manchester City via 74 poäng är ledare titta på Premier League.