Kane via ett ultimatum vara uppmärksam på Tottenham – Champions League-kval eller avgår

0

Tottenhams finaste entusiastisk spelare, Harry Kane, uttalas vara uppmärksam på klubbledarna är benägna att han kommer be i fråga om det finns en övergång inom sommartid, i fråga om Spurs för att inte vinner en placering inom Champions League.

i fråga om Kanes missnöje publicerades resten av “Athletic”. I enlighet med denna leverans hade varit Kane irriterad genom är benägna att pojken tillbringade de som finaste åren inom sin yrke att tillägga försökte vinna det finns en trofé via Tottenham.
Athletic spekulerar inom är benägna att i fråga om Kane avgår Tottenham, har fått hans det följande destination Manchester, är den den som problemet i fråga om pojken resultat i United eller City.
Manchester City bör absorbera det finns en anfallare inom världsklass inom sommarövergångsfönstret efter är benägna att att iaktta vände klart är benägna att Sergio Aguero skulle avgå klubben.
Manchester United är inom det finns en relaterade placera. Edinson Cavani avgår klubben efter endast en säsong, att tillägga Anthony Martial är på inga villkor det finns en traditionell anfallare.
Det spelar ingen roll vad Kane bestämmer närma sig priset för att Daniel Levy jag skulle inte be i fråga om sin finaste entusiastisk spelare för att inte är benägna att vara litet.
Media inom Storbritannien spekulerar inom är benägna att Tottenham för att inte närma sig är benägna att lossa Kane se framåt för att lägre än 120 miljoner pund.

Leave a Reply