Ifrån Halo: CE ytterligare Halo Infinite, råda över Ta tag i Chief avancerade hela genom åren?

Ta tag i Chief är det finns en att direkt igenkännlig videospelikon. Oavsett på detta är att iaktta obestridligt tenderar att spartan råda över förändrats en alltför stor mängd genom loppet av hela dessa kalenderår. Det finns en publicerad video utställning ossEvolution med ursprung i hemmahörande i Mater Chief med ursprung i hemmahörande i den primära Halo ytterligare den närmaste längre sikt, när som helst vi kommer kontrollera honom återigen inom Halo Infinite.

Den denna sort videon, monterad på någorlunda rörande musik, utställning oss de som en hel del generationerna, liksom de som en hel del striderna, för att Ta tag i Chief råda över levt. I form av den ökade förmågan tillgänglig se fram emot Bungie prime även 343 Industries är faktiskt, John-117 fortsätter att vara omisskännligt, även när att iaktta råda över förändrats en alltför stor mängd hela genom åren.
Hans rustning råda över vunnit i detalj utförligt även dess design råda över dessutom förfinats, blivit allt mer realistisk även användbar. Den distinkta greenen råda över dessutom blek betydligt, på grund av de som en hel del strider för att utkämpats för att råda över lämnat ett märke på den spartanska, både på rustningen även inom.
Halo Infinite närma sig ändå tenderar att visa sig vara det finns en ny start även Ta tag i Chief skulle vara fri att leta efter nya allierade även nya reseadministratörer. Efter den primära chockpresentationen råda över att iaktta gått ett antal månader eftersom den 343 Branscher pojken uföra arbeten via projektet även var och en månad kategorier pojken allt mer detaljerad även nyfiken detaljer om sporten. Till exempel kommer musiken från Halo Infinite att innovera, förbli trogen och tjäna till att skapa en andlig arving.

Leave a Reply