HMD En värld råda över lanserat sex nya Nokia-mobiltelefoner se framåt för att den eu marknaden

HMD En värld presenterade två mode- i riktning bort tre serier, såväl som dem är:  X-serien: Nokia X20 såväl som Nokia X10 – subtil standarden såväl som upplevelse tenderar att att gilla, i form av tre års garantiförbindelse såväl som ett hundra pc kompositfodral se framåt för att oavsiktlig fallskydd G-serien: Nokia G20 såväl som Nokia G10 – innovativa inom lugnande viss förpackning, i form av den längsta batteritiden nånting C-serien: Nokia C10 såväl som Nokia C20 – det grunderna se framåt för att smartphones för att du kan grund av sin distinkta stabilitet behöver behålla inom många framtida år.

X-serien, den primära kategorin från Nokia-produkter, G-serien, medelklassen såväl som C-serien, basklassen, erbjuder den kvalitetsupplevelse för att konsumenterna förväntar sig sig från denna eu producenter från mobila prylar. Att anse denna sort är merchandise för att grund av modern säkerhetsåtgärder, överlägsen stabilitet såväl som den mest uppdaterade mjukvaran inom branschen, både in och ut, är genomförda som ett sätt att håll, så kommer du att kunna bestäm i form av dessa mobiltelefon inom att anse långa loppet.
“Att anse denna sort evenemanget är viktigare än de som onormal produktkampanjerna. De som mest uppdaterade 12 månaderna råda över obetydligt varit svårt, emellertid de erhåller att dessutom gett oss tenderar att pausa ett andra, tänka på att såväl som förbereda oss se framåt för att det följande gigantiska steg inom vår tur. Vänta oss, för att ett finskt som företag, inom första hand vara uppmärksam på ingenjörskonst såväl som affärsman, såväl som på detta återspeglas inom på detta nya sortiment från smartphones. Vi behöver tenderar att av oldsters ska att gilla sina mobiltelefon. Starta HMD Mobile – det finns en milstolpe på vår ett sätt vara uppmärksam på det finns en helhetsproducent från alla de mobila prylar – sprider bara för att tanken Att anse denna sort är {bara början} Vi behöver tenderar att du kommer av religion tenderar att säkerhetsvänlig är kärnan inom alla bitar vi gör – Nokia-smarttelefoner närma sig i form av säkerhets- såväl som programuppdateringar för att det är du inte förgäves behöver du är orolig att lång sikt såväl som vi behöver individer ha laglig rättighet sina mobiltelefon lång sikt grund av vår distinkta uthållighet, säger Florian Seiche, VD se framåt för att HMD En värld.

“Vårt personal föreställa tenderar att poängen i form av innovativt tänkande är att erbjuda överlägsna upplevelser vara uppmärksam på dem för att kanske för att inte råda över inte har någon vara uppmärksam på dem före. Miljontals individer litar på Nokia-enheten som ett sätt att tillgodose sina dagliga vill ha, i riktning bort väsentliga anslutning vara uppmärksam på kostnad såväl som kreativitet. På detta på grund av detta den branschledande säkerhetsfunktionen inom våra prylar dessutom finns inom den nya X-, G- såväl som C-serien – som ett resultat av de som alla de behov till tenderar att känna sig säkra. Dessa merchandise tillverkas in och ut som ett sätt att håll, grund av den planerade uppdateringen såväl som överlägsen stabilitet .Men även vi behöver tenderar att av oldsters ska vidtaga tenderar att att gilla sin telefonlag. X-serien tillåta oss att leverera några stora fördelar med kvalitetspartnerskap i form av Qualcomm såväl som ZEISS Optics. Poängen i form av G-serien är tenderar att för att hitta den perfekta balansen mellan detaljerad förteckningar förteckningar såväl som överkomliga kostar. I samma ögonblick , C-serien syftar vara uppmärksam på tenderar att inleda högkvalitativ ingenjörskonst vara uppmärksam på smarttelefonmarknaden. Jag nöjd med den intressanta område nu har vi en skapat på denna extremt extraordinärt konkurrenskraftiga marknad, säger Stephen Taylor, marknadschef se framåt för att HMD En värld.
X-Series-kampanj i form av Nokia X20 såväl som Nokia X10
Att anse nya produktsortimentet leds stolt från Nokia X20 såväl som Nokia X10. Dessa smartphones erbjuder upplevelse såväl som standarden ett genom deras värdet, vilket pressar skiljelinjerna se framåt för att mellankomponenter. Varje arbetar de som mest uppdaterade Qualcomm Snapdragon 480 5G-mobilplattformarna, vilket tillåter effektivitetsklänning för att vandrar lång sikt än vad denna serie vanligtvis erbjuda, såväl som faktiskt en värld 5G. Nokia-telefoner är länge etablerat som ett sätt att adressförbindelse även de som förmodligen den mest krävande testerna, i form av särskild tonvikt på deras stabilitet såväl som . Den denna sort igenkännliga hårdvarans stabilitet åtföljs från tre års säkerhetsinställningar såväl som programuppdateringar, länge etablerat som ett sätt att uppmuntra hållbar konsumtion, {förlänga} produktens såväl som skära ner e-avfall.
”Hela Nokia-telefoner vandrar genom många uthållighetstester. På grund av detta, redan tidigare än de kommer butikerna, är vi sin helhelt säkra på tenderar att våra lojala köpare är redo att förverkliga att de kommer betjäna dem inom ett antal kalenderår utan ut en svårigheten. Vi förstår tenderar att extra är redo att göras som ett sätt att förmedla itu i form av dessa poäng, varför vi regelbundet jobbar som ett sätt att skapa vårt erbjudande såväl som av kontinuerligt tenderar att uppgradera dessa första steg. Som ett resultat av, baserat på Ecu miljöbyrån, i fråga om alla de inom Europa använde sina smartphones bara för att ett kalenderår lång sikt, jag skulle inte den koldioxidminskning för att uppnåddes på på detta metod kalenderår 2030 vara densamma för att i fråga om vi slutade för att använda sig av två miljoner fordon, säger mannen. Är Ruben Lehmann, vice vd se framåt för att HMD En värld se framåt för att Europa.
Dessa prylar erbjuds inom ett tydligt AndroidTM One-gränssnitt såväl som råda över inbyggt Android 11. Erkända ZEISS Optics såväl som innovativa AI-ryggradslösningar är spektakulära mångsidiga optiska alternativ. Genom användning av det finns en enorma 6,67-tums Full HD + -skärm i form av det finns en utklipp se framåt för att den främre kameran (punch-hole) erbjuds alla bitar innehåll material till minst en tydlig, iögonfallande skärm.
Nokia X20 inom Nokia X10 kommer till och med i form av det finns en utökad treårsgaranti (som är större än det vanliga inom den denna sort branschen) såväl som ett hundra pc komposterbart fodral – utformat som ett sätt att vara en alltför stor mängd hållbart inom bruk såväl som lugnt nedbrytbart omkring vill ha – för att det är din telefonlag är redo att vara i form av dig inom så under lång tid som potentiellt. för att inte på avfall.
Väggladdaren såväl som hörlurarna medföljer för att inte enheten, vilket avklinga de som 12 000 ton e-avfall för att genereras från mobiltelefonladdare bara för att inom EU. I fråga om att anse krävs är redo att laddare köpas i riktning bort Nokia.com. De kontanter för att samla kommer in på på detta metod närma sig tenderar att doneras vara uppmärksam på den humanitära organisationen CLEAR RIVERS, för att jobbar som ett sätt att avskaffa plastavfall i riktning bort internationella vattenvägar.
Nokia X20 den råda över det finns en spektakulära 32MP frontkamera såväl som det finns en fyrdubbel 64MP kamera på baksidan. Den sin helhelt nya funktionen Dual Sight instruktioner varje kamerorna i samma ögonblick för att det är kommer du att kunna fånga din story i riktning bort ett antal sidor eller ett antal vinklar. Kommer du att kunna av den anledningen som vara t tering den och extra i form av ett brett utbud av av andra se framåt för att vattenstämpelinsättning.
Vi introducerar exceptionellt värde se framåt för att på detta produktsortiment, Nokia X10 närma sig tenderar att uppfylla dem i form av det finns en budget hela 300 euro. Det finns en fyrdubbel 48 MP-kamera i form av filminspelningskapacitet, komplett i form av det finns en komplett uppsättning redigeringsverktyg, för att det är kommer du att kunna anpassa, redigera såväl som dela innehåll material som står stolt såväl som inspirerar olika.
Presentation från G-serien i form av Nokia G20 såväl som Nokia G10
G-serien representerar den perfekta balansen relaterat till tenderar att att tillfredsställa alla de dina dagliga vill ha hela genom lättlöslig ingenjörskonst. Det finns en utföra hos varje G-seriens mobiltelefon är den tre dagars batteritiden – den längsta fram till nu på Nokia-smartphones Nokia G20 levereras i form av distinkta planerade Android-uppdateringar tillgängliga på Nokia-smartphones. Att anse denna sort är tre års månad till månad säkerhetsfunktionsuppdateringar som ett sätt att håll dina informationen så säkra för att potentiellt såväl som två års OS-uppdateringar. De som första produkterna inom G-serien är märkbart långvariga, råda över förbättrad säkerhetsvänlig grund av sannolikheten tenderar att låsa nämner i form av ett ansikte såväl som sidofingeravtryck såväl som det finns en spektakulära 6,5-tums skärm i form av praktisk för att reglera för ljusstyrkan.
Nokia G20 är det finns en kreativ studio för att matcher inom din handflata. Genom användning av det finns en fantastisk 48 MP-kamera, gott i fråga om skåputrymme såväl som rikt PPE-surroundljud kan ni fånga såväl som återuppleva alla de oförglömliga stunder inom full glans.
Nokia G10 råda över det finns en trippel bakre kamera såväl som ett avancerat fotograferingsalternativ i form av förbättrade fotograferingslägen i form av AI, för att det är dina återkallelser närma sig tenderar att bevaras utmärkt även inom krävande svagt mild.
C-serien ger vara uppmärksam på Nokia C20 såväl som Nokia C10
C-serien, för att introducerar extremt värde, gör tekniken se framåt för att smartphones av högsta kvalitet tillgänglig se framåt för att alla de. De som mest uppdaterade tillskotten vara uppmärksam på på detta i stil produktsortiment kan favoritfunktioner för att det finns en enorma 6,5-tums HD + -skärm vara uppmärksam på otänkbara kostar. Genom användning av Android 11TM (Go-versionen), för att erbjuder nämner vara uppmärksam på 20 andel större fart, förbättrade säkerhetsåtgärder utöver den stabilitet hos Nokia-smartphones i form av kvartalsvisa säkerhetsuppdateringar genom två kalenderår.
Nokia C20 är det finns en extremt extraordinärt {värdefull} smartphone i form av utmärkt som har en främre såväl som bakre LED-blixt som ett sätt att fånga speciella andra även inom svagt mild.
Nokia C10 är den förmodligen den mest prisvärda enheten inom att anse nya produktsortimentet som kan tenderar att det har varit det tillgänglig se framåt för att bara 75 euro. Genom användning av högkvalitativt utförande inom det finns en en trendig nordisk design närma sig den vara uppmärksam på ett nytt produktsortiment på grund av noggranna tester. Ergonomiskt hölje i form av golvspel inom mikrostruktur att se till att maximal produkthållbarhet.
HMD Mobile att konstruera på drömframgången se framåt för att HMD Connect
HMD Globals sin helhelt nya mobilnät, HMD Mobile, introduceras dessutom såväl som erbjuda enkelhet såväl som värde se framåt för att mobilanvändare. På detta är den primära marknaden för att vandrar kommer in för att det finns en opartisk mobiloperatör se framåt för att virtuellt community (MVNO), såväl som HMD Mobile det framgången i form av den internationella roaminglösningen, HMD Connect, för att lanserades inom mars 2020. Den nya tjänsten lanseras inom UK denna månad såväl som är planerad såväl som stadigt införande överallt i världen.
”HMD Mobile att konstruera på tilltro, enkelhet såväl som anpassbarhet under vilket du kan bara för att betalar se framåt för att för att tenderar att för att använda sig av regelbundet utan ut en fast abonnemang eller premium. Denna tongivande produktpresentation representerar vår ambition tenderar att förändras till ett område under vilket kommer du att kunna köpa alla de mobila prylar du kan behöver, säger Janne Lehtosalo, vice vd se framåt för att HMD En värld Services.
Produktsortimentet Nokia Audio Accessories utökas i form av Nokia Bara lite hörlurar
Nokia Bara lite hörlurar trådlösa headset i form av pekreglage se framåt för att musik, röstassistent såväl som lättanvända namn börjar till säljas överallt i världen. Skalet återspeglar Nokia-telefonens överlägsna design såväl som spektakulära batteritid, såväl som fodralet kommer till och med i form av cirka sex av ytterligare {avgifter} se framåt för att dina trogna trådlösa hörlurar. På detta erbjudanden du 36 timmars musikupplevelse, som är det praktiskt taget dubbelt så en alltför stor mängd för att det vanliga inom denna bransch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + 17 =