Ronaldo tittar ofta på sina filmer på YouTube, avslöjar vilken som kan vara hans tippad vinnare

Samtidigt som en mängd fotbollsspelare jag skulle inte vara vänta stolta genom tenderar att erkänna tenderar att de som kontrolleras på YouTube, så är att markera för att inte fallet genom användning av den den som Ronaldo Nazario eller för att åldern fotbollsfans känner ytterligare den ursprungliga Ronaldo.

“O Phenomenon”, den tvåfaldiga vinnaren från “Golden Ball” att tillägga världsmästare genom användning av Brasilien, anses vara bland de bästa fotbollsspelarna på denna planet genom användning av framträdanden vänta PSV, Barcelona, ​​Inter att tillägga Real Madrid, att tillägga hans skicklighet tenderar att bollen gjorde honom ytterligare det finns en otrolig risk vänta motståndarna, målvakten, men dessutom ett riktigt nöje för att försöka.

Den för att älskar fotbollsfolks som ett minimum bara lite även har betraktat det finns en video från honom för att utställning sina kvaliteter, att tillägga är faktiskt, inom det finns en intervju genom användning av Sports Illustrated, medger mannen tenderar att mannen gör att markera att tillägga avslöjade vad hans tippad vinnare är.

“Åh, säker, det praktiskt taget var och en kalenderår. Jag behöver låt oss dem alla de. Det är det det finns en sak som kan vara synnerligen min tippad vinnare. Någon person gjorde det finns en video från mina 256 “kanoter”. Jag kan inte ha i åtanke att jag gjorde att markera. “Jag gillar faktiskt den videon”, säger Ronaldo.

Det är det det finns en video från sex min genom användning av otrolig magi, även när den bara för att även har 12 000 visningar.

 

Samt och extra det finns en bonus!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty + 5 =