Rashford “lyfte” United, Dinamo Zagreb i form av ett sorgligt nederlag resten av Villarreal

0

Manchester United men även Villarreal lyckades leverera ledningen efter den primära bortamatchen inom kvartsfinalen inom Europa League, Arsenal spelade bara för att 1: 1 i form av Slavia Prague, men även Roma gjorde comeback vänta det finns en 1: 2-seger genom Ajax.

Marcus Rashford fick det finns en fantastisk boll i riktning bort Victor Lindelof inom den 31: e minuten vänta för att vidta åtgärder finemang men även ge Ole Gunnar Solskj 0r 0: 1-ledning inom Granada, varefter Bruno Fernandez inom 90: e minuten i riktning bort straffpunkten satte den slutlig 0 : 2, ett konsekvens för att gör “djävlarna” ytterligare en av många favoriterna inom konkurrensen.
Gästerna mottagit dessutom på “Maksimir”, efter tenderar att Villarreal firade i form av 0: 1 genom Dinamo Zagreb. The Blues, för att eliminerade Tottenham på ett sätt ytterligare kvartsfinalen, gjorde mål som hela genom Orsic inom första halvlek, däremot att markera tillåts för att inte i och med offside, men även av den anledningen som inom 44: e minuten i och med det finns en handboll inom straffområdet fick gästerna det finns en straff för att Gerard Moreno jag såg att markera.
Arsenal, och använder inte en kapten Pierre-Emerick Obameyang inom startuppställningen, fuskade emot Slavia Prag men även slutligen inom den 86: e minuten gav Nicola Pepe dem 1-0, tidigare än inom 92: e minuten kvitterade Tomas Holles men även gav hoppa ytterligare Du kan förväntar sig de ha kunskap i göra det finns en sensation inom returmatchen.
Ajax men även Roma spelade den väsentligen den mest intressanta matchen, genom vilket gästerna firade i form av 1: 2. Dusan Tadic hade det finns en finemang assist ytterligare Davy Kategorin inom den 39: e minuten vänta 1: 0, däremot missade av den anledningen som ett straff inom den 56: e minuten så att låta Roma göra comeback. Lorenzo Pellegrini utjämnade inom den 67: e minuten, vänta Ibanez inom den 87: e minuten så att slutföra vändningen.