nya kartor bort, mysteriet tjocknar

För att vi informerade titta på dig hade Activision förra veckan lagt ytterligare inom Call of Duty En samtida Warfare (eller premiumkapitlet i riktning bort 2019) nya kartor, utan ut en ett par kommentarer. Att iaktta hade varit en mega överraskning, möjliggöra är benägna att sporten även har varit på marknaden länge är faktiskt att tillägga utvecklarna är teoretiskt upptagna i form av olika förslag. För tillfället är ändå två från de som inte för länge sedan införda kartorna även har tagits bort, hela tiden inom total tystnad.

Låt oss talande i fråga om Dränering att tillägga Al-Raab-Airbase. Den 2 nya kartorna genom Call of Duty En samtida Warfare introducerades inom skytten samtidigt Killhouse. För tillfället är är emellertid bara att anse efteråt vistelser, vilket rapporterats från Eurogamer.net. Den 2 första kartorna hade varit tillgängliga genom privata matchningar, fast är faktiskt är de som för att inte lång sikt tillgängliga.
Att iaktta verkliga problemet är att anse vi har ingen aning varför de som lades ytterligare att tillägga vi har ingen aning varför de som togs bort. Att iaktta så mycket som är mystiskt att tillägga utvecklingsteamet, Infinity Ward, skulle inte ha lanserad någon person kommunikation. Vi tro snabbt förvärva en officiell ett bevis. Man är redo att ytterligare instans av religion är benägna att de som tillkom av en slump, fast inom om så är fallet är att anse absurt är benägna att Call of Duty En samtida Warfare-teamet jag märkte att anse en per vecka titta på sent.
Det finns inte ett dyft vistelser är benägna att göra än för att delta för på ny uppgifter. Call of Duty En samtida Warfare är ändå för att inte flaggskeppsspelet titta på COD-serien. Warzone försöker ytterligare instans kunna förmedla emot en ny 80-talsversion av Verdansk-kartan.
Med avseende på kapitlet 2021, Call of Duty WWII Vanguard, det talas om sen utveckling och osäkra krigszoner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × two =