Lenovo Legion Phone 2, livepresentationen med ursprung i hemmahörande i 13.00

0

Lenovo Legion Phone 2 närma sig är benägna att verkar formellt för att del av det finns en presentation för att vi kommer att är benägna att observera komma in omedelbart med ursprung i hemmahörande i 13.00, kommenterar tillkännagivandet från smarttelefonen men även dess .

Det exakta sex månader efter öppnandet från förbeställning för den första Lenovo Legion Phone Duelnärma sig vi därefter ha förmågan att avslöja design definitiva men även hos den nya modellen, som kan är benägna att anta premiumlösningar inom namnet på de som väsentligen den mest sofistikerade teknikerna.
Som svar på de som mest uppdaterade rykten ser ut som om att anse för att i fråga om Lenovo Legion Phone 2 närma sig är benägna att montera det finns en nuvarande 6,92-tums AMOLED via 144Hz uppdateringsfrekvens, a processor Qualcomm Snapdragon 888, 12 GB RAM men även 256 GB inre lagring.
Relaterat till kamera, att anse talas i fråga om ett infällbart program via det finns en 44 megapixelsensor, då däremot batteriet även har det finns en förmåga på 5500 mAh som kan vara kompatibelt via snabb laddning ungefär 90W.
Deltaga inom livesport hela genom att skriva ner gör alla dina eget kommentarer under, inom chatten på Twitch eller på officiell Telegram-grupp av : gå med är benägna att för att hitta en mängd följare för att du kommer för att tala för via!
Kommer du att kunna observera direktsändningen inom den denna sort det nyhet, inom den särskilda rutan på hemsidan, på Twitch-kanal på eller för att använda sig av den officiella appen titta på iOS är Android.

[ad_2]

Leave a Reply