Pjanic har fått det finns en mardröm se fram emot Barcelona

0

Spanska Barcelona behöver inkomster kontantbelopp på försäljningen från den bosniska internationella Miralem Pjanic, däremot det fungerar som i fråga om att anse för att inte närma sig är benägna att gå flippant, skriver de som välinformerade spanska medierna. Att markera finns förvärva har intresse team se fram emot honom, men även priset är högt – katalanerna närma sig att önska i fråga om genom 45 miljoner euro.

Mittfältaren flyttade ifrån Juventus vara uppmärksam på “Nou Camp” se fram emot 60 miljoner euro inom sommartid.
Barça är inom allvarlig skuld, men även se fram emot det följande sommartid även har laget för att leds från Ronald Koeman, ledd från den gamla nya presidenten Zion Laporta, massiva ambitioner.
På önskelistan finns Thiago Alcantara, Kun Aguero men även vara uppmärksam på men även via Erling Halland, se fram emot vilken även Real Madrid är intresserad.
I fråga om Barça säljer Pjanic se fram emot lägre än 45 miljoner närma sig förlusten är benägna att vara genom 15 miljoner euro, men även är benägna att den inom den officiella guide närma sig är benägna att betraktas det finns en förlust se fram emot de som kommande tre säsongerna, vilket närma sig för att vidta åtgärder spanska laget vara uppmärksam på ett flerårigt svårigheten varje gång att anse släpps kl fair play.
Pjanic spelade 28 matcher den denna sort säsongen via ett fullständigt 1275 min, vilket betyder att mannen spelade 14 matcher i fråga om 90 min vardera.
Pojken spelade för att inte det finns en minut inom de som mest uppdaterade 5 matcherna.
I enlighet med “Transfermarkt” kostar Pjanic 22 miljoner euro mycket mindre just nu än förra sommaren.

[ad_2]

Leave a Reply