Nya teasers för att släppts se fram emot Lenovo Legion 2 Pro närma sig ha laglig rättighet det finns en pop-up-kamera på sidan

Lenovo närma sig tenderar att presentera Legion 2 Professionell den 8 april, och det är det är faktiskt känt tenderar att den närma sig ha laglig rättighet det finns en främre selfie-kamera i form av det finns en popup-mekanism, som kan tenderar att placeras inom sidled. Det är det det finns en 44 MP-kamera för att kombinerar 4 pixlar vara uppmärksam på det finns en, vilket erbjuder ett kvalitetsfoto på 11 MP.

Smarttelefonen närma sig ha laglig rättighet det finns en huvudkamera på 64 MP, för att i själva verket fakta är OmniVisions mest uppdaterade 1 / 1,32-tums OV64A-sensor för att tillåter 16 MP slutfoton även är redo att spela komma in 4K-video i form av 120 fps även 8K-video i form av 30 fps.
Lenovo råda över dessutom lanserad det finns en dubbel fläkt teaser för att representerar ett kylsystem, för att består från två fläktar. Det finns en specialdesignad kammare i form av kylvätska används dessutom se fram emot kylning, för att ligger mellan fläktarna även övertagande genom entusiasmen för att genereras från processorn. Lenovo hävdar tenderar att på detta kylsystem närma sig att vägleda marknaden.
Fram till denna punkt är att iaktta dessutom känt tenderar att Lenovo Legion 2 Professionell närma sig ha laglig rättighet det finns en 6,92-tums AMOLED-skärm i form av det finns en uppdateringsfrekvens på 144Hz. Den drivs från Qualcomms Snapdragon 888-processor kombinerat i form av 16 GB RAM. Enheten drivs från ett 5500 mAh batteri för att stöder 90W laddning.
För tillfället råda över foton dykt nämner för att påstås exponera utseendet på den pratade om smarttelefonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 2 =