Japans svar på eFootball Pro Evolution Soccer 2021 (Winning Eleven 2021) även har extra 400 miljoner nedladdningar överallt i världen

Japans svar på eFootball Pro Evolution Soccer 2021 (Winning Eleven 2021) även har extra 400 miljoner nedladdningar överallt i världen

Konami Digital Entertainment Co., Ltd. utropar i form av nöje tenderar att mobilspelet “eFootball Winning Eleven 2021” (under “Winning Eleven 2021”) även har överstigit 400 miljoner nedladdningar överallt i världen. Så att ha roligt de som 400 miljoner nedladdningarna närma sig vi tenderar att upprätthålla ett “#Messi Challenge Quiz” på Winning Elevens officiella Twitter-konto med ursprung i hemmahörande i 17:00 på onsdagen den 7: e nuförtiden! Ett fullständigt närma sig 4 riktlinjerna tenderar att läggas ut med ursprung i hemmahörande i kl. 17.00, så testa kommer in dem och därav tweeta dina lösningar.

I fråga om antalet lösningar överstiger 40 000, närma sig alla de för att loggar kommer in genom loppet av perioden det som får Messis “ikoniska ögonblicksserie” för att det finns en en present, så leverera tillfället inom akt tenderar att utmana dig ! “#Messi Challenge Quiz” närma sig tenderar att hållas på officiella Twitter med ursprung i hemmahörande i 17:00 på onsdagen den 7: e nuförtiden! Undersöka de som 4 riktlinjerna för att även har lagts ut och därav kvittra korrekt lösningar! <7 april begränsad tillfälle! !! “#Messi Challenge Quiz”> Inom det finns en intervju konversera Messi i fråga om “det finns en match” för att även har gjort det finns en spektakulära prestation förut. Vilken match pratar mannen i fråga om?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 2 =