Sony PlayStation är frånvarande under det att, Xbox, Nintendo samt Take Two skulle vara nuvarande

Sony PlayStation kommer inte att göra tenderar att vara nuvarande E3 2021, att anse nya digitala evenemanget för att planeras inom kalenderår, liksom olika som företag under det att, Xbox samt Nintendo, tillsammans med olika förlag, närma sig som ett alternativ tenderar att vara nuvarande ungefär konferensen inom streaming.

Framför allt nyfiken kan närvaron resten av Förmedla två bland de många etiketter för att råda över beslutat tenderar att stödja E3 2021, för att vi ihåg skulle vara det finns en gratis digital show, för att inte för länge sedan bekräftats resten av ESA , samt detta kan vara en anmärkningsvärd nyhet göra en ersättning för tenderar att affärsrörelsen Rockstar-spel samt 2K har en tendens kommer att bli tenderar att hålla sig borta från den typiska sommarmässan.
Bland de många som företag för att råda över bekräftat sin närvaro genom loppet av E3 2021 är Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two, Warner Bros samt Koch Media, för att redan representerar det finns en anmärkningsvärd uppställning, göra en ersättning för tenderar att den består av två huvudproducenter för att Microsoft samt Nintendo, synnerligen den på ett tag någorlunda chockerande göra en ersättning för dess långvariga val av tenderar att föredra sin opartisk Direct .
E3 2021 närma sig tenderar att hållas ifrån 12 ytterligare 15 juni 2021 sin helhelt online- samt inom streaming, hela genom det finns en serie presentationer samt paneler för att är redo att följas livesport samt utan kostnad resten av hela. Det är det det finns en tillfälle uteslutande online, presentationer närma sig kommer att tenderar att vara extra koncentrerade, i form av det finns en lineup för att är redo att vara synnerligen nyfiken.
Bland dem för att som ett alternativ kommer inte att göra tenderar att vara nuvarande på E3 2021 finns att anse tillsammans med Sony dessutom EA, Activision Blizzard, Sega, Bandai Namco samt Square Enix bland de många förmodligen den mest berömda frånvarande. Mest sannolik närma sig hade varit samt en av många dessa att utse sina personlig opartisk presentationer, vilket som ett minimum ett antal de som som företag som kan vara nuvarande ungefär evenemanget antagligen närma sig tenderar att göra, så mängden samt relevansen resten av presentationerna på E3 återstår tenderar att undersöka å andra sidan att anse råder inte en enda tvekan i fråga om att det existera en hel del framträdande namn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × four =