Maradonas advokat avslöjade fantastisk i detalj utförligt med ursprung i hemmahörande i den berömda argentinens liv och eftersom är skyldig se fram emot hans förlust av liv

Matthias Morla, advokat och därav god vän vara uppmärksam på Diego Maradona (Diego), uppgav är benägna att döttrarna vara uppmärksam på den legendariska argentinska Dalma och därav Gianin lämnade sin far genom hans slutlig kalenderår

– Maradona gillade sin framför på detta följeslagare Rosio Oliva, och därav jag kämpade vara uppmärksam på den tipsa gentemot hans döttrar Dalma och därav Gianina, pojken kände är benägna att de skulle förrått och därav stulit honom. Jag ge¨ varit genom användning av honom de som mest uppdaterade sju åren och därav genom de som sju åren tittade pojken på sin telefonlag och de kanske aldrig ringa honom på jul – avslöjade Morla inom det finns en intervju se fram emot kanalen “America” ​​och därav tillade:
– Märkte ni för att inte alla de lära sig att desillusionerad Diego hade varit genom är benägna att Dalma gav sin dotter namnet Roma? Jag frågade honom: Diego, vad finns det, Roma är Napoli rival? Tillsammans med systrarna lämnade alla de olika honom. Maradona övergavs, pojken dog inom ensamhet … NPojken hade varit för att inte slingrig, även när pojken regelbundet hade svårigheten genom användning av drogberoende …
Maradonas döttrar anklagade Morla att kunna pojken hade varit skyldig vara uppmärksam på sin ägo valt att markera medicinska besättning som kan vara genom utredning tack vare påstådd vårdslöshet beträffande den berömda argentinens välbefinnande.
– I fråga om de skulle lyckats återuppliva Maradona, jag skulle inte jag för att inte ha tillåtit dem är benägna att attackera mig. Systrarna uttalas vara uppmärksam på mig är benägna att jag brukade vara deras sol, och därav hans döttrar kallade mig tjuv. Damflickor skulle inte ha älskat mig av den anledningen som 2014 varje gång Maradona och därav jag annullerade deras bankkort inom juni 2014. De som kämpade gentemot mig att kunna de som stal att markera. Morla påstod är benägna att alkohol hade varit hans flykt med ursprung i hemmahörande i sanningen.
Alternativt kan Maradina för att inte komma genom avskedet genom användning av Rosio Oliva.
– När som helst Rossio lämnade honom kan pojken för att inte övervinna att markera. Pojken hade varit besatt från henne, att markera dödade honom. Du kan frågar mig vad för att dödade honom, jag säger er, Rosio Oliva, karantän- och därav medicinska besättning som kan vara genom utredning. Situationen är benägna att pojken hade varit kär inom det finns en en dam för att för att inte gillade honom skadade honom illa – slutligen slutar Maradonas advokat.
Låt oss påminna er i fråga om är benägna att Maradona avled den 25 november förra året omkring 61 års ålder …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 + 17 =