Juan Cala: Det är en häxjakt – Valencia: Vi föreställa för att inte på dig, du ljuger

0

Juan Cala, fotbollsspelaren inom Cadiz för att Muktar Dijakabi anklagade titta på rasism, höll det finns en presskonferens inom eftermiddag. På söndagen lämnade Diakabi, även eftersom den så mycket som Valencia-laget, planen inom Cadiz som ett resultat av Kala nämnde ännu en Diakabi tenderar att “svart … oh gomo, är faktiskt närma sig du kommer tenderar att gråta åter”.

Kala förnekade fallet ungefär det finns en presskonferens även krävde tenderar att “häxjakten” jag skulle inte sluta. Pojken skickade ett upptäck ännu en hela för att förolämpade honom dessa två dagar tenderar att äta förmån även be i fråga om ursäkt titta på honom.
“Jag har ingen aning i fråga om att markera den här typen är en producerande från Diakabi, eller i fråga om mannen missförstod mig, jag jag vet att faktiskt för att inte i fråga om jag bodde via kineser, sydafrikaner, jag brukade vara inom Guinea via Hanute även Benjamin (lagkamrater med ursprung i hemmahörande i Sevilla), jag chockad. Vi utför utan ut en tittare, att markera finns 20-25 mikrofoner på sektorn, kameror, alla bitar är redo att höras. Även inte en enda hörde något? “Att markera brigad är en cirkus”, nämnde Kala.
Pojken nämnde tenderar att att markera för att inte har varit ett dilemma för att sitta ner för ner via Diakabi även rensa problemet, dock mannen jag skulle inte för att inte göra att markera att kunna mannen orättvist anklagats.
“Min advokat sätter ihop fakta gå igenom domstolsprocessen. Att markera brigad är en häxjakt. För att i fråga om vi vore inom vilda västern. Jag har ingen aning vad för att hände via “visst är han harmlös till för att inte annat bevisats. Inte någon bör vara det finns en sådan lynchning. “Jag kommer att förse dig med mitt telefonnummer, kommer du att kunna be i fråga om ursäkt.”
“På detta är ett skadligt prejudikat. Inget bevis, inte en enda välja. “Inte någon behöver höra vad jag ge¨ tenderar att vi säger att.”
“Pojken nämnde tenderar att efter tenderar att Diakabi lämnade omklädningsrummet, gick mannen för att inte att kunna be i fråga om ursäkt titta på honom som ett resultat av mannen riskerade för att komma tillbaka komma in inom gänget även förvärva och extra ett gult övergående.”
Diakabi hävdar mot detta tenderar att Cadiz-spelare hände komma in inom Valencias omklädningsrum även frågade honom i fråga om mannen jag skulle inte återvända ännu en planen i fråga om Kala ber i fråga om ursäkt.
Att direkt efter presskonferensen tog Valencia ännu en Twitter.
“Juan Kala, vi litar för att inte på dig.”

[ad_2]

Leave a Reply