Cyberpunk 2077 råda över det finns en 225 km2-karta Flight Simulator samt extra: video i kontrast de som massiva kartorna

0

Online-spel bör bedömas ur ett antal synvinklar, fast stadigt är troligen en av de som väsentligen den mest omtalade mängden innehåll material. Som ett resultat av ett antal njuter dessa dagar tips som kan öppna världskartor är en metod tenderar att “analysera” mängden innehåll material tenderar att undersöka måtten på deras karta. Inte för länge sedan råda över det finns en video uppdaterats för att handlar i fråga om för att kontrollera för de som massiva videospelkartorna. Titlarna för att ingår är ett antal, ifrån Cyberpunk, passerar ifrån Assassin’s Creed samt Ghost of Tsushima samt anländer vara uppmärksam på Microsoft Flight Simulator.

Videon innefattar tydligt för att inte varenda enskild karta för att skapats se fram emot ett online-spel, utan ut en bara för att den viktigaste samt väsentligen den mest betydelsefulla. Vi är redo att undersöka tenderar att att markera minsta inkluderade är Asgard-området inom Assassin’s Creed Valhalla, för att täcker 1,70 kvadratkilometer. Så att ge den det finns en referenspunkt bräda även att markera “spädbarn” AC-syndikatet att markera via sina 3,70 km2. Hoppar pådrivande ha kunskap i, undersöka GTA San Andreas, via 33 km2 samt Ghost of Tsushima 28 km2. Vad påstås i fråga om Cyberpunk 2077 som ett alternativ?
Cyberpunk 2077 råda över det finns en 225 km2-karta, för att något överträffas från Black Flag för att råda över 235 km2, för att inom sin vänd slås från Assassin’s Creed Odyssey, för att mäter 256 km2. I fråga om vi ​​behöver fokusera till minst en betydligt åldern titel närma sig vi ihåg The Elder Scrolls 2 Daggerfall, via sin absurda 1 616 000 km2-karta.
Tydligt, för att ni alla de kanske råda över gissat, kronan traskar vara uppmärksam på Microsoft Flight Simulator vilket simulerar så mycket som jorden via ett utrymme på 510 100 000 km2. Problemet är för tillfället är, närma sig någon person nånting tenderar att slå Asobos njuter? Närma sig vi någon dag inneha ett njuter för att täcker så mycket som solsystemet tum se fram emot tum?
Vi behåller oss vara uppmärksam på fråga Cyberpunk 2077 samt påpekar tenderar att patch 1.2 förbättrar bara för att sporten på PS4 Professionell, säger mannen Digital Foundry.

[ad_2]

Leave a Reply