Rajola förnekar är benägna att mannen satte omöjliga villkor se framåt för att överföringen från Haaland framför Barcelona

Chefen se framåt för att Erling Haaland förnekar de som spanska medierna är benägna att mannen ohälsosamt Barcelona i fråga om ett orealistiskt kvantitet se framåt för att sin klients underskrift.

Rajola, kollektivt i form av fotbollsspelarens far, Alf-Inge Haaland, träffade Barcelonas president Joan Laporta på torsdag och därav träffade eftersom den Real Madrid-tjänstemän.
Media inom Spanien rapporterade är benägna att Rajola betalade det finns en avgiftsupplösning på 20 miljoner euro se framåt för att sig och därav Hallands far och därav det finns en årslön på 30 miljoner euro se framåt för att Erling Halland. Att iaktta hade varit dessutom ett villkor se framåt för att Borussia för att helt enkelt acceptera 150 miljoner euro inom alternativ och därav är benägna att Barcelona jag skulle inte lyckas övertala Lionel Messi för att stanna vistelser på klubben de som nästa säsongerna.
På måndag förnekade Rajola anklagelserna.
“Låtsas information sprider sig som rör sig fort och därav reser ett borta”, skrev chefen se framåt för att sociala medier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + 12 =