Vi förlorar betyg, dock vi kommer att få för att inte tappa för att gå heller

Juventus-spelarna drog (2: 2) via Torino igår och därav är lång sikt och därav lång sikt bort i riktning bort är benägna att försvara Serie A-titeln.

– Vi gjorde relaterade felet för att i opposition att Lazio, uttalas Juventus-tränare Andrea Pirlo och därav tillade:
– Vi gör kontinuerligt felet. Vi bör lära oss är benägna att behålla vår fokus genom loppet av så mycket som sporten.
Detta mästaren är fjärde på tabellen via 56 betyg, 12 lägre än ledaren Inter.
– Vi förlorar bollar och därav vi betalar dyrt se framåt för att att markera. I jämförelse med team för att djupt försvarar är att markera viktigt är benägna att attackera ganska mycket genom flankerna och därav vi försök göra att markera, dock vi är ej effektiva – medger tränaren se framåt för att “Old Lady” i riktning bort Turin.
Juve utför den resten matchen inom den 3:e omgången resten av Serie A. i opposition att Napoli på onsdag. I fråga om napolitanerna segrar närma sig teamet i riktning bort Turin är benägna att falla ur zonen för att leder vara uppmärksam på Champions League det efterföljande säsong.
– När som helst du inte förgäves vinner kan ni för att inte vara är inte nöjd. Vi alla vet att är benägna att vi bör vara t tering oss, vi försök vinna ett och annat deltar i, dock vi bör dessutom slappna resten av. Vi förlorar betyg, dock vi kommer att få för att inte tappa för att gå heller, uttalas Pirlo.

Leave a Reply