Polyphony Digital, Gran Turismo 7-laget, fyller 23 kalenderår och därav tackar fansen

0

Polyphony Digital, att markera japanska laget för att för tillfället presterar via Gran Turismo 7, inom dag fyller 23 kalenderår och därav Kazunori Yamauchi även har betraktat att markera tillämpliga att skriva ner ett inlägg så att tacka alla de följare inom studion.

Fastän Gran Turismo 7 för PS5 har framflyttat till 2022, den extraordinära omsorg för att Polyphony Digital ger inom alla de sina forskningsprojekt även har gjort är benägna att knappast någon person klagade på nyheterna.

I verkligheten jag vet att vi är benägna att respekten vänta de som tillkännagivna lanseringsdatum aldrig även har varit det finns en dogm vänta att markera japanska laget, vilket i alla fall hela tiden även har bevisad är benägna att att markera även har utnyttjat den tillgängliga tiden på största metod. Det kommer förvandlas till så åter den den här typen gången.

“Polyphony Digital firar 23-årsdag”, skrev Yamauchi vidare Twitter. “Vi behöver rikta vårt uppriktiga tacksägelse ännu en alla de för att även har stött oss hela genom åren.”

Studion grundades 1994 och därav även har skapat två arkadracers, Motor Toon Grand Prix 1 och därav 2 tidigare än pojken nästan ägnar sig åt franchisen vänta livet Gran Turismo med ursprung i hemmahörande i 1997.


[ad_2]

Leave a Reply