Ännu en sist! Engelska ligacupfinalen City-Tottenham framför 8 000 åskådare

Carabao Cup-finalen mellan Tottenham dessutom Manchester City närma sig för att delta från cirka 8 000 följare efter inneha bekräftat är benägna att matchen närma sig är benägna att växa till att bli en av många testhändelserna vänta det finns en viss återkomst från följare ta sig an arenorna oavsett KOVID-19-pandemin.

För att del av detta system släpps 8 000 följare inom Wembley Football Temple den 25 april, dessutom varje klubbarna förväntas förvärva 2000 biljetter vardera, samtidigt som de återstående reserveras vänta lokalbefolkningen dessutom vårdpersonal.
Den olika FA Cup-semifinalen mellan Leicester dessutom Southampton den 18 april kan också är benägna att vara del av detta system i form av 4 000 personer, dessutom FA Cup-finalen den 15 maj förväntas dessutom deltaga inom cirka 21 000 personer på Wembley.
Tillsammans med fotbollsfolks närma sig Crucible World Snooker Championships inom Sheffield med ursprung i hemmahörande i 17 april ta sig an 3 maj är benägna att vara del av pilotprogrammet. Företräde vänta biljetter närma sig är benägna att ges till människor som även har vaccinerats, för att även har ett det bara om skadligt test vänta viruset eller för att även har “naturlig immunitet” i form av ett konstruktivt test genom de som mest uppdaterade sex månaderna.

Leave a Reply