Skywalker Saga råda över flyttas fram!

0

Förbannelsen av konstant inom hemmet där Warner Bros. LEGO Star Wars: Skywalker Sagai själva verket fakta är att iaktta att iaktta 3:e sporten på ett par månader för att underhållningsjätten råda över skjutit citerar. TT Games meddelade genom Twitter tenderar att “att iaktta gigantiska och därav största LEGO-spelet” har varit flyttas fram på ett datum för att ska fastställas.

På detta hävda närma sig efter att iaktta resten av Hogwarts Legacy, till nästa år, är Gotham Knights, flyttas fram till 2022. Alla de underbara och därav förväntade licensierade njuter och därav hela tre på direkt hos Warner Bros. interna studior. För tillfället är bör vi bara för att förlita sig på Suicide Squad: Kill the Justice League..
under vilket motivering efter alla är att iaktta behovet tenderar att skapa ett njuter för att uppfyller spelarnas förväntningar. Av den anledningen råda över vårsläppet hoppats genom och därav den nya lanseringsperioden närma sig tenderar att tillkännages snabbt. Ifrån vad som kan vara klart är på grund av detta faktum det finns en släppning inom den tipsa resten av på detta kalenderår för att inte utesluten på förhand, bara för att tenderar att LEGO Star Wars: Skywalker Saga troligen närma sig resultat i efter sommaren.
“Vi hela på TT Games uföra arbeten svårt med ett syfte att göra LEGO Star Wars: Skywalker Saga ytterligare att iaktta gigantiska och därav största LEGO-spelet nånsin. Fast vi bör extra ett tag för att vidta åtgärder. Vi kommer inte att göra ha förmågan att möta vårutgåvan, dock vi kommer att tenderar att uppdatera dig genom användning av det finns en ny utgivningsperiod så snabbt för att genomförbar. ”

[ad_2]

Leave a Reply